Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

"Liepājas metalurgs" iekļūst "Samsung" līgas finālā

LETA, 13.03.2008. 08:45

Latvijas atklātā hokeja čempionāta - "Samsung" līgas - trešajā pusfināla spēlē "Liepājas metalurgs" trešdien savā laukumā ar rezultātu 6:3 (2:0, 3:1, 1:2) pārspēja "Latgales" vienību, tādējādi sērijā līdz trīs uzvarām izcīnot uzvaru ar rezultātu 3-0, kā arī iekļūstot finālā.
"Liepājas metalurgs" iekļūst "Samsung" līgas finālā
"Liepājas metalurga" labā šīsdienas mačā divus vārtus guva Māris Grāvītis, bet pa vienam precīzam raidījumam Dmitrija Kiriļenko, Darjus Lelena, Jura Ozola un Vladimira Mamonova kontā. "Latgales" komandā ar precīziem metieniem izcēlās Lukašs Muha, Vadims Vabiščevičs un Dmitrijs Fjodorovs.

Otrajā pusfinālā savā starpā spēkojas pagājušās sezonas finālisti "ASK/Ogre" un "Rīga 2000". Pēc divām spēlēm rezultāts sērijā ir neizšķirts 1-1. Šī pāra uzvarētājs finālā tiksies ar "Liepājas metalurgu", savukārt zaudētājs ar "Latgali" cīnīsies par trešo vietu.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV