Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Kārlis Muižnieks: Šoreiz bijām labāki

LETA, 13.03.2008. 08:35 | komentāri (2)

 Pēc Latvijas Basketbola līgas (LBL) pirmās divīzijas spēles, kurā trešdien "Barons/LMT" "Arēnā Rīga" ar rezultātu 80:66 (21:17, 18:20, 17:15, 24:14) pārspēja "ASK Rīga" vienību, "Barons"/LMT komandas galvenais treneris Kārlis Muižnieks atzina, ka šoreiz viņa vadītā komanda bija labāka par pretiniekiem.
Kārlis Muižnieks: Šoreiz bijām labāki
"Spēlētāji jau no paša sākuma pret maču attiecās ļoti nopietni, kas radīja papildus nervozitāti. Gan mēs, gan "ASK Rīga" savā starpā ļoti sīvi cīnījāmies visu maču, tomēr šoreiz bijām labāki, līdz ar to izcīnot uzvaru," pēc spēles teica Muižnieks.

Vaicāts par pieteiktā ASV basketbolista Džeimsa Raita nākotni "Barons"/LMT komandā, Muižnieks atklāja, ka basketbolists viņa vadītās komandas rindās šosezon nespēlēšot.

"Pretinieki spēlēja labi, līdz ar to izcīnīja pelnītu uzvaru, savukārt mēs pieļāvām ļoti daudz kļūdu. Šīs spēles iznākums tikai palielinās intrigu LBL čempionātā," teica "ASK Rīga" galvenais treneris Ramūns Butauts.

Abu komandu pirmajā spēlē LBL turnīrā "ASK Rīga" pagarinājumā izcīnīja uzvaru ar rezultātu 100:99, bet SEB Baltijas Basketbola līgas (BBL) elites divīzijas turnīrā sākotnēji "ASK Rīga" izcīnīja uzvaru ar 77:62, bet pēc tam "Barons"/LMT uzvarēja ar rezultātu 76:73.

Abu komandu 16 savstarpējās tikšanās reizēs deviņus panākumus izcīnījusi "ASK Rīga" komanda, kas uzvarēja arī dramatiskā pagājušās sezonas LBL pusfinālsērijā ar rezultātu 3-2.

LBL kopvērtējumā šobrīd "ASK Rīga" ar deviņām uzvarām desmit spēlēs atrodas otrajā vietā, bet "Barons"/LMT ar desmit uzvarām 11 spēlēs atrodas pirmajā vietā.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV