Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

SEB BBL spēlē "ASK Rīga" "Arēnā Rīga" tiekas ar "Ventspils" komandu

LETA, 16.03.2008. 12:10 | komentāri (1)

Šodien SEB Baltijas basketbola līgas (BBL) elites divīzijas spēlē "ASK Rīga" "Arēnā Rīga" tiekas ar "Ventspils" basketbolistiem. Mačs sāksies plkst.18.10, un to tiešraidē varēs vērot Latvijas televīzijas septītajā kanālā (LTV7).
SEB BBL spēlē "ASK Rīga" "Arēnā Rīga" tiekas ar "Ventspils" komandu
Vietu sadalījumu regulārā čempionāta turnīra tabulā šis mačs neietekmēs, jo "ASK Rīga" jau ir izcīnījusi trešo vietu, bet "Ventspils" nodrošinājusi sesto pozīciju.

SEB BBL izslēgšanas turnīra ceturtdaļfinālā spēkiem mērosies "ASK Rīga" un "Challenge Cup" uzvarētāja Ķēdaiņu "Nevežis", "Šiauliai" un Tartu "Rock", "Ventspils" un Tallinas "Kalev/Cramo", kā arī "Barons"/LMT un "VEF Rīga".

Cīņā par iekļūšanu finālčetrinieka turnīrā, kurā jau dalību ir garantējuši Lietuvas klubi Viļņas "Lietuvos Rytas" un Kauņas "Žalgiris", savā starpā divās spēlēs cīnīsies ""ASK Rīga"-"Nevežis"" maču uzvarētājs un ""Ventspils"-Kalev/Cramo"" maču spēcīgākā vienība, kā arī ""Šiauliai-"Rock"" mača uzvarētājs ar ""Barons/LMT"-"VEF Rīga"" pāra spēcīgāko vienību.

Šajā sezonā "ASK Rīga" un "Ventspils" komandas savā starpā ir tikušās tikai vienu reizi. SEB BBL mačā Ventspilī "ASK Rīga" pagarinājumā izcīnīja uzvaru ar rezultātu 81:80.

Latvijas Basketbola līgas (LBL) turnīrā abas vienības šosezon vēl nav tikušās. Pirmais mačs tiks aizvadīs jau 20.martā "Arēnā Rīga", bet spēle Ventspilī risināsies 10.aprīlī.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV