Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Olas pa gaisu!

easyget.lv, 16.03.2008. 15:00 | komentāri (1)

Ar savdabīgu pasākumu 22.martā jaunus dalībniekus centīsies piesaistīt Liepājas „Hobiparks”, kurš pie sevis Flotes ielā 3/5 aicinās ekstrēmo sporta veida piekritējus.
Olas pa gaisu!

Dalībnieki tiek aicināti uz sacensībām:

SKEITBORDĀ,
SKRITUĻSLIDOŠANĀ,
SKRIEŠANĀ UZ KOKA KĀJĀM,
OLU MEŠANĀ un ĶERŠANĀ TĀLUMĀ,
KĀPŠANĀ UZ ALUS KASTĒM,
ŠŪPOŠANOS MILZU ŠUPOLĒS.


Skeitbordā dalībnieki sacentīsies kartinga hallē, kur speciāli šim pasākumam tiks uzstādītas dažas parka parihtes. Sacensības vispirms notiks slalomā, kas sāksies pulksten 11:00. No pulksten 12:00 paredzēts, ka sāksies slaidošana, best trick un olī sacensības.
Vēl kartinga hallē no aptuveni pulksten 12:00 notiks sacensības šorttrekā ar inline slidām un jam session. Atkarībā no apstākļiem programma var tik nedaudz izmainīta.

Programmā ir iekļauta šautriņu mešana jeb DARTS, kur dalībnieki sacentīsies spēlē „10.sērijas”, kas gan neietilpst ekstrēmajos sporta veidos. Toties tur iespējams labot Latvijas rekordu.

Arī kāpšanā uz alus kastēm būs iespējams labot neoficiālo rekordu. Noteikumi ir vienkārši – jāspēj uzkāpt pēc iespējas augstāk uz vienas virs otras novietotām alus kastēm. Draugs vai kolēģis no apakšas var palīdzēt pasviežot nākamo kasti. Kastes viena virs otras dalībniekam jāsaliek pašam un pašam pie tam jāturas augšā. Kurš augstāk var salikt kastes, nenokrītot – tas ir uzvarējis.

Olu mešanā un ķeršanā noteikumi vienkārši. Startē pāris – viens met, otrs ķer. Attālums skaitās ieskaitīts tikai tad, kad pārinieks olu atmetis atpakaļ. Olai jāpaliek veselai. Mests tiek ar nevārītām olām. Pēc veiksmīga mēģinājuma dalībnieki var attālumu palielināt kāpjoties atpakaļ. Uzvar tas pāris, kuram izdevies olu aizmest un noķert vistālāk.

Jaunums Liepājā būs „Kiiking” jeb šūpošanās īpaši augstās šūpolēs.

Agrāk to sauca par „saulīti”, bet tagad griešanās ap šūpoļu asi par 360 grādiem sauc par kīkingu. Pasaules rekords, kurš reģistrēts Ginesa rekordu grāmatā ir 7 metri un 2 cm. Latviešu sasniegums ir 6 metri 20 cm. Tas pieder Rihardam Maščerjakovam.
Mūsu meitenes gan augstāk par 4 metriem pagaidām nav tikušas, bet tas nenozīmē, ka Liepājā šo rekordu nevarētu pārspēt.

Pasākums notiek pateicoties atbalstītājiem : Liepājas domes Sporta pārvaldei, firmām „Sk8 Park” „Stimorol”, „Tapeks noma”, „FFF motors”, „Fox”, „Red Bull”, „Taktika”, „Speedemons”, „Dzintara Boulings”, portālam „Easyget” un Latvijas Skeitborda federācijai.

Laureātus gaida balvas no minētajiem uzņēmumiem un galvenā balva no www.easyget.lv 200,- latu vērtībā! Par atbilstošu aizsargu inventāru katram jāparūpējas pašam.

Nu ko? – Olas pa gaisu!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV