Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Basketbola lielpilsētu duelī uzvaru izcīna „ASK Rīga”

Gatis Kreceris, 16.03.2008. 22:11 | komentāri (9)

Svētdien Latvijas čempioni „ASK Rīga” SEB Baltijas Basketbola līgas spēlē savā laukumā ar rezultātu 61:59 spēles galotnē pārspēja BK „Ventspils” vienību. Turnīra tabulā pēc šis uzvaras „armijnieki” joprojām atrodas 3.vietā, savukārt „Ventiņi” ieņem attiecīgi 6vietu.
Basketbola lielpilsētu duelī uzvaru izcīna „ASK Rīga”

Galerijas:

Basketbola draugi šo abu komandu dueli vienmēr ir gaidījuši ar lielu interesi un tā tas bija arī šoreiz. Lai arī turnīra tabulā šī mača galarezultāts nekādas korekcijas ieviest nevarēja, tomēr „Ventspils” un „ASK Rīga” spēles ir bijis kas īpašs, kaut vai tāpēc, ka pirmā abu komandu cīņa šosezon noslēdzās pagarinājumā ar 81:80, kad uzvarēja rīdzinieki.

Laukuma saimnieku starta pieciniekā devās: Valters, Sanderss, Miledžs, Jahovičs un Bramlets, savukārt ventspilnieku pirmajā pieciniekā izgāja: Skirmants, Vītols, Vairogs, Gabrāns un Akingbala.

Spēles pirmajā ceturksnī krietni veiksmīgāk darbojās viesi, kas būtiski izpaudās arī rezultātā. Pēc aizvadītām 10 minūtēm BK „Ventspils” komandai piederēja dubults pārsvars 20:10. Otrajā ceturtdaļā mājinieki bija atraduši spēles pavedienu, kā rezultātā „ASK Rīga” ne tikai izlīdzināja spēli, bet arī izvirzījās vadībā un pirmo puslaiku noslēdza ar minimālu pārsvaru ar 32:31.

Otrajā puslaikā saistoša cīņa ritēja līdz pat tiesneša finālsvilpei, kad tomēr pārāki ar rezultātu 61:59 pārāki izrādījās Latvijas čempioni „ASK Rīga”.

Uzvarētāju sastāvā pa 10 punktiem guva Kērtiss Miledžs un Smiļjans Pavičs, bet zaudētājiem ar 15 punktiem rezultatīvākais spēlētājs bija Raimonds Gabrāns, savukārt Akins Akingbala izcēlās ar 12 gūtajiem punktiem.

Ar katastrofāli zemu precizitāti abas komandas šodien uzbruka gan no pustālās, gan no tālās distances. „ASK Rīga” realizēja 18/38, 47,3% divpunktu metienus, bet BK „Ventspils” 18/47, 38,2%, savukārt no trīspunktu metienu līnijas abas komandas realizēja vien 20%, 4/20. Līdzīga aina arī no soda metienu līnijas mājinieki realizēja, 13/24, 54,1%, viesi 11/21, 52,3%.





Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV