Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Savainojumu guvis "ASK Rīga" basketbolists Dveins Broilss

LETA, 17.03.2008. 11:00

Pēc uzvaras SEB Baltijas basketbola līgas (BBL) elites divīzijas spēlē pār "Ventspils" komandu "ASK Rīga" kluba galvenais treneris Ramūns Butauts atklāja, ka viens no komandas līderiem guvis savainojumu.
Savainojumu guvis "ASK Rīga" basketbolists Dveins Broilss
"ASK Rīga" svētdien ar 61:59 pārspēja "Ventspils" komandu, tomēr vietu sadalījumu regulārā čempionāta turnīra tabulā šis mačs neietekmēja.

"Spēle no skatītāju viedokļa izdevās. Visa spēle aizritēja punkts punktā, sasprindzinājums valdīja līdz pat pēdējai sekundei. Iniciatīva mainījās vairākkārt. Sākums mums izdevās smags, bet pēc tam pārņēmām iniciatīvu. Pēc tam jau gāja kā pa viļņiem. Beigās nespējām noturēt pārsvaru," pēc mača atzina Butauts. "Tomēr izskatās, ka Dveins Broilss guvis nopietnu savainojumu."

"Apsveicu savu komandu ar lieliski aizvadītu spēli. Šis bija labs mačs, lai sagatavotos Latvijas Basketbola līgas (LBL) un SEB Baltijas basketbola līgas (BBL) "play-off" spēlēm," teica "Ventspils" galvenais treneris Gašperns Okorns.

"Uz "Arēnu Rīga" braucām uzvarēt, ko gandrīz arī izdevās panākt. Mūsu līderis [Džimijs] Baksters spēlēja pēc desmit dienu pauzes. Mums aizsardzība bija līmenī, bet uzbrukumā pieļāvām pārāk daudz kļūdas. Vēl ir daudz rezerves, kas norāda uz to, ka varam spēlēt daudz labāk. Soli pa solim dodamies uz mūsu mērķi. Ceturtdien spēlēsim vēlreiz, un tas jau būs jauns stāsts," cer Okorns.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV