Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Nedēļas nogalē Arēnā Rīga sacentīsies 16 pasaules spēcīgākie vīri

easyget.lv, 18.03.2008. 11:10

Šī gada 22.martā Arēnā Rīga norisināsies jaunā Strongman Champions League veidolā Starptautiskās spēka vīru sacensību posms Riga Grand Prix 2008, kurā par titula saņemšanu, kā arī 20 000 USD, cīnīsies 16 pasaules stiprākie vīri, tai skaitā, 4 Latvijas pārstāvji.
Nedēļas nogalē Arēnā Rīga sacentīsies 16 pasaules spēcīgākie vīri
Šogad starp 6 sacensību disciplīnām, spēkavīriem nāksies pierādīt savu izturību Vikinga Presē - baļķa celšanā; ķerras stumšanā; automašīnas vilkšanā (celšanā) no zemes; stafetē, Atlanta akmeņu celšanā, kā arī īpaši smago NexcareTM plāksteru kastīšu nešanā (kopējais nēšu svars 410kg). Spēku atjaunošanai pēc Riga Grand Prix 2008 posma labākajam latviešu spēkavīram NexcareTM nēšu disciplīnā 3M dāvās relaksējošu SPA procedūru kompleksu. /NexcareTM produkcija ir īpaši radīta aktīva dzīvesveida piekritējiem, rūpējoties par viņu labsajūtu sporta aktivitāšu laikā.

„3M NexcareTM ir patiess prieks šogad atbalstīt Spēkavīru čempionāta posma Riga Grand Prix 2008 dalībniekus – fiziski spēcīgākos vīrus pasaulē. Vēlam visiem sacensību dalībniekiem veiksmīgi nostartēt šajā sacensību posmā, protams, īkšķus visvairāk turot par Latvijas pārstāvjiem. Labākajam latviešu spēkavīram NexcareTM nēšu disciplīnā pasniegsim īpašu balvu, lai ātrāk atjaunotos spēki nākamajam sacensību posmam!”, komentēja 3M Pārstāvniecības vadītājs Latvijā Raimonds Polačenko.

Jau šonedēļ Arēnā Rīga, pulcēsies spēcīgākie vīri no visas pasaules, lai demonstrētu un pārsteigtu visus ar savu vareno spēku. Pirmo reizi Rīgā notiekošajās starptautiskajās sacensībās Raimonds Bergmanis, kurš ir bijis Latvijas čempions 10 reizes, būs nevis dalībnieku vidū, bet pasākuma vadītājs. Par titulu, kā arī naudas balvu, cīnīsies 16 dažādu pasaules valstu spēcīgākie vīri. Latviju pārstāvēs Mareks Leitis, Andris Leišavnieks, Mārtiņš Skujenieks un, protams, vairākkārtējais Latvijas čempions Agris Kazeļņiks.
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV