Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Spēkavīros atkal triumfē Židrūns Savickas – Kazeļņikam bronza

easyget.lv, 23.03.2008. 13:25 | komentāri (1)

Arī šogad 22.martā Arēnā Rīga pulcējās dažādu valstu spēkavīru čempioni, lai noskaidrotu „Tolmets Riga Grand Prix 2008” ieguvējus. Pēc gandrīz piecu stundu ilgās cīņas, kas prasīja ne tikai izturību no sacensību dalībniekiem, bet arī no skatītājiem, par „Tolmets Riga Grand Prix 2008” kausa ieguvēju, kā jau tas bija gaidāms, kļuva daudzkārtējais pasaules čempions un Arnold Classic uzvarētājs Lietuvas spēkavīrs Židrūns Savickas.
Spēkavīros atkal triumfē Židrūns Savickas – Kazeļņikam bronza

Galerijas:

Čempionu līgas pirmā posma sacensībās spēkavīri sacentās sešos vingrinājumos, pēc kuriem tad arī noskaidrojās „Tolmets Riga Grand Prix 2008” uzvarētāji.

Tātad pirmā vieta pēdējo gadu pasaules spēcīgākajam vīram Židrūnam Savickas. Ļoti sīvu konkurenci šim milzim izrādīja tālas zemes spēkavīrs – amerikāņu students, kura vecums ir tikai 26 gadi Treivis Ortmeijers, bet bronza pelnītā cīņā mūsu pašmāju spēkavīru tradīciju turpinātājam Agrim Kazeļņikam.

Fotoreportāžā piedāvājam mirkļus no diviem vingrinājumiem: Stimorol automašīnas vilkšana no zemes un Nexcare Nēši.

Info tiks papildināts...
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV