Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Okorns: Svarīgi, ka arī mums reizēm veicas

LETA, 23.03.2008. 23:42

Pēc "Ventspils" komandas izcīnītās uzvaras Latvijas Basketbola līgas (LBL) pirmās divīzijas spēlē ar rezultātu 82:79 pār "Barons"/LMT komandu, ventspilnieku galvenais treneris Gašpers Okorns izteica prieku, ka reizēm arī viņa pārstāvētajai pusei tomēr veicas.
Okorns: Svarīgi, ka arī mums reizēm veicas
"Svarīgi, ka arī mums reizēm veicas, jo bieži vien esam piedzīvojuši zaudējumus pašā spēles izskaņā," izteicās Okorns. "Šobrīd esam labā sportiskajā formā, līdz ar to arī labi spēlējam. Nav viegli trijās dienās aizvadīt divas spēles izbraukumā, bet šīs izcīnītās uzvaras dos mums pārliecību."

Tomēr Okorns arī izteica iebildumus par to, kā "Barons"/LMT vadība uzņēmusi viņa vadīto vienību.

"Nejūtamies šeit laimīgi. Kad divas reizes spēlējām pret "ASK Rīga", tad jutām, ka viss ir kārtībā," izteicās Okorns, sīkāk iebildumus neatklājot. "Nesaprotu kāpēc ir nepieciešams pret mums spēlēt šādi. Neieslīgšu detaļās, tomēr, ja šādi ir spēles noteikumi, tad mēs tāpat cīnīsimies."

"Nevarētu teikt, ka spēlējām labi, tomēr lielāko spēles daļu mums bija lielāks vai mazāks pārsvars. Tādejādi arī bijām šīs spēles favorīti. Tomēr jāpaslavē "Ventspils" basketbolisti, kuri cīnījās līdz galam. To nevarētu teikt par mums," izteicās "Barons"/LMT galvenais treneris Kārlis Muižnieks. "Jūtot pārliecību par uzvaru, domas spēlētājiem bija koncentrētas uz kaut ko citu un netika izpildīts plāns, ko viņiem teicu pēdējā minūtes pārtraukumā. Līdz ar to devām "Ventspilij" iespēju izlīdzināt spēli un uzvarēt. Zinot nolikumu, mums bija labāk zaudēt, nekā spēlēt papildlaikā."

"Protams, gribējās uzvarēt, tomēr šodien ļoti slikti izpildījām soda metienus," izteicās Muižnieks lika noprast, ka par zaudējumu smagi nepārdzīvo, jo komanda tagad praktiski jau ir garantējusi uzvaru LBL regulārajā sezonā.

Šī bija otrā reize, kad abas komandas tikās LBL turnīrā šosezon. Pirmajā spēlē Ventspilī ar 97:87 uzvarēja "Barons/LMT.

Savukārt divas reizes abi klubi tikušies šīs sezonas SEB Baltijas basketbola līgas (BBL) regulārajā sezonā, turklāt abas reizes uzvaras izcīnīja "Barons/LMT.

LBL kopvērtējumā "Barons"/LMT ar 11 uzvarām 13 spēlēs saglabāja pirmo vietu, bet viņiem ar tikpat uzvarām seko "Ventspils", savukārt "ASK Rīga" rēķinā ir deviņas uzvaras un divi zaudējumi.

Pēdējā kārtā "Barons"/LMT tiksies ar "Ķeizarmežs" vienību, bet "Ventspils" - ar pašreizējo čempionvienību "ASK Rīga". Vienāda uzvaru skaita gadījumā "Barons"/LMT ieņems augstāku vietu nekā "Ventspils", jo tai savstarpējās spēlēs ir labāka gūto un zaudēto punktu attiecība.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV