Svētdiena, 07.Jūlijs 2024. » Vārdadienas svin: Maruta, Alda;

Latvijas vīriešu izlase pirmajā pārbaudes spēlē zaudē Zviedrjiai

handball.lv, 27.05.2007. 10:30

Latvijas vīriešu izlase sestdien aizvadīja pirmo pārbaudes spēli, gatavojoties 2008.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra "play off" spēlēm ar Čehiju. Latvijas handbolistu pretiniece bija panākumiem un tradīcijām bagātā Zviedrijas izlase. Latvijas izlase cieta zaudējumu ar 28:39 (11:18).
Latvijas vīriešu izlase pirmajā pārbaudes spēlē zaudē Zviedrjiai

Latvijas izlases rindās sešus vārtus guva Margots Valkovskis un Armands Uščins. Četrus vārtus guva Jānis Pavlovičs, divus - Mārtiņš Lībergs, Elvijs Borodovskis un Raimonds Trifanovs.

Svētdien abas komandas aizvadīs otro pārbaudes spēl.

Pēc spēlēm ar Zviedriju Latvijas izlase aizvadīs vēl divas pārbaudes spēles Baltkrievijā - 2.jūnijā ar Lietuvas izlasi, bet dienu vēlāk arī ar mājiniekiem.

2008.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas izslēgšanas turnīra pirmo spēli ar Čehijas izlasi Latvijas handbolisti aizvadīs 10.jūnijā Rīgā, Olimpiskajā sporta centrā, savukārt atbildes spēle izbraukumā notiks 16.jūnijā.

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV