Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

SEB BBL ceturtdaļfinālā "ASK Rīga" un "Barons/LMT" tiekas ar "Challenge Cup" labākajām komandām

LETA, 27.03.2008. 09:04

SEB Baltijas Basketbola līgas (BBL) pirmajā ceturtdaļfināla spēlē šovakar Lietuvā, Ķēdaiņos tiekas "Challenge Cup" uzvarētāja "Nevežis" un "ASK Rīga" komanda, savukārt Rīgā, Olimpiskajā sporta centrā otra spēcīgākā "Challenge Cup" komanda "VEF Rīga" uzņem "Barons/LMT" basketbolistus.
SEB BBL ceturtdaļfinālā "ASK Rīga" un "Barons/LMT" tiekas ar "Challenge Cup" labākajām komandām
Mačs Ķēdaiņos sāksies plkst.18.00, bet mačs Rīgā - plkst.19.30. Pusfinālā iekļūs komandas, kuras izcīnīs uzvaru divu spēļu summā.

"VEF Rīga" dalību SEB BBL ceturtdaļfinālā nodrošināja pēc uzvaras divu spēļu summā ar viena punkta pārsvaru pār SEB BBL Elites divīzijas pārstāvi "Valmieru".

"ASK Rīga" un Ķēdaiņu "Nevežis" pāra uzvarētāja pusfinālā tiksies ar "Ventspils" un Igaunijas Tallinas "Kalev/Cramo" pāra spēcīgāko vienību, savukārt "VEF Rīga" un "Barons/LMT" dueļa uzvarētāja pusfinālā spēkosies ar Lietuvas "Šiauliai" un Igaunijas Tartu "Rock" pāra uzvarētāju.

Pusfināla uzvarētāji iekļūs finālčetrinieka turnīrā, kurā jau dalību ir garantējuši divi Lietuvas klubi - Viļņas "Lietuvos rytas" un Kauņas "Žalgiris".
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV