Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Trajkovičs tiksies ar Itālijā spēlējošajiem izlases kandidātiem

easyget.lv, 27.03.2008. 15:30

Šodien, 27.martā, vīriešu basketbola nacionālās izlases galvenais treneris Nenads Trajkovičs un izlases direktors Edgars Buļs dodas 12 dienu vizītē uz Itāliju, lai tiktos ar Kristapu Janičenoku, Jāni Blūmu, Jāni Porziņģi un Troju Ostleru un, pasniedzot izlases kreklu, oficiāli aicinātu viņus kandidēt uz vietu izlasē.
Trajkovičs tiksies ar Itālijā spēlējošajiem izlases kandidātiem

Vizītes laikā N. Trajkovičs ne tikai tiksies ar spēlētājiem un klubu vadību, bet arī apmeklēs klubu UPIM Bologna, Eldo Napoli, Pistoria Carmatic un TD.Shop.it Livorno spēles un treniņus.

Vizītes plāns:

27.-30.marts – vizīte pie Kristapa Janičenoka Boloņā (30.martā plkst. 13.00 (pēc Latvijas laika) spēle UPIM Bologna – Lottomatica Roma)
30.marts-2.aprīlis – vizīte pie Troja Ostlera Livorno (30.martā 19.15 spēle TD.Shop.it – Prima Veroli)
2.aprīlis-4.aprīlis – vizīte pie Jāņa Porziņģa Pistorijā (3.aprīlī spēle Pistoria Carmatic – Pepsi Caserta)
4.aprīlis-7.aprīlis – vizīte pie Jāņa Blūma Neapolē (6.aprīlī spēle Eldo Napoli – Air Avellino)

Jau informējām, ka N.Trajkovičs ir ticies un oficiāli uzaicinājis uz izlasi 10 Latvijā spēlējošos basketbolistus (Sandi Valteru, Sandi Buškevicu, Gati Jahoviču, Armandu Šķēli, Kasparu Bērziņu, Raimondu Vaikuli, Uvi Helmani, Aigaru Vītolu, Pāvelu Veselovu un Kasparu Ciprusu), savukārt ar Raiti Grafu, Kristapu Valteru un Vācijā spēlējošo Ivaru Timermani ieplānots tikties aprīļa vidū pēc atgriešanās no Itālijas.

Vīriešu izlases galvenais treneris atzīst, ka turpinās aktīvi sekot līdzi visu Latvijas labāko un perspektīvāko basketbolistu gaitām, un iespēja tikt izlasē ir arī citiem spēlētājiem, kuri rādīs augsta līmeņa basketbolu.

Lai nepastarpināti sniegtu savu viedokli un komentārus par basketbola norisēm Latvijā un vīriešu izlases darbu, no šī gada 26.marta izlases galvenais treneris N. Trajkovičs interneta portālā www.esports.lv sāk publicēt savus blogus.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV