Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Sandis Buškevics: Netaisos sēdēt mājās

LETA, 29.03.2008. 14:13 | komentāri (1)

No Latvijas čempionvienības basketbolā "ASK Rīga" piektdien atlaistais Latvijas izlases kandidāts Sandis Buškevics piektdien intervijā "Radio SWH" atzina, ka līdz sezonas beigām vēl spēlēs, jo vairākās Eiropas valstīs spēlētāju pieteikšanas termiņš vēl nav beidzies.
Sandis Buškevics: Netaisos sēdēt mājās
Jau ziņots, ka "ASK Rīga" komanda Buškevicu atlaida šodien, kā iemeslu minot nepieciešamību uzlabot mikroklimatu vienības iekšienē.

"Pēc pēdējā laika notikumiem man atlaišana nebija pārsteigums un iepriekš to jau nojautu. Situāciju uztveru mierīgi un pieņemu ar sapratni," atzina Buškevics, iemeslus šobrīd nevēloties komentēt sīkāk. "Aģents pastāstīja, ka vēl vairākās valstīs var pieteikt spēlētājus, ieskaitot Eiropas vadošās līgas, un es negatavojos sēdēt mājās. Viss turpinās, un tuvākās nedēļas laikā ceru atrast klubu."

Buškevicam nav iespējams pāriet uz kādu Latvijas klubu, jo spēlētāju pieteikšanas termiņi beidzās jau pagājušā mēneša izskaņā.

Tikmēr "ASK Rīgaa" ģenerālmenedžeris Ģirts Kalniņš vēlreiz uzsvēra, ka Buškevica galvenais atlaišanas iemesls bija mikroklimata uzlabošanas nepieciešamība.

"Protams, Sandim šī nebija veiksmīgākā sezona, bet galvenais iemesls bija mikroklimats. Jebkurš lēmums tiek pieņemts ar cerību, ka tā būs labāk abām pusēm, un tas noticies ir arī šoreiz," teica Kalniņš. "Uzskatām, ka iepriekš izvirzītos mērķus, izcīnīt vismaz trešo vietu SEB Baltijas Basketbola līgas (BBL) turnīrā un uzvaru Latvijas Basketbola līgā (LBL), varam sasniegt arī ar atlikušajiem resursiem."

2007./2008.gada sezonā "ASK Rīga" sastāvā Buškevics piedalījās deviņās ULEB kausa spēlēs, vidēji gūstot 5,6 punktus un izdarot 2,7 rezultatīvas piespēles. LBL aizvadītās 11 spēlēs basketbolists vidēji guva 9,1 punktu un izdarīja 4,4 rezultatīvas piespēles. Savukārt SEB Baltijas Basketbola līgas (BBL) aizvadītajās 17 spēlēs Buškevics vidēji guva 6,5 punktus un izdarīja divas rezultatīvas piespēles.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV