Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Kristaps Valters: Visticamāk spēlēšu jau šosezon

LETA, 29.03.2008. 14:16

Latvijas izlases saspēles vadītājs Kristaps Valters, kurš šobrīd pārstāv Krievijas klubu Ļubercu "Triumf", piektdien sarunā ar "Radio SWH" atzina, ka viņa trauma nav tik nopietna kā ziņots iepriekš un, iespējams, viņš laukumā izies jau šajā sezonā.
Kristaps Valters: Visticamāk spēlēšu jau šosezon
"Šodien atnāca atbilde no Amerikas un tajā teikts, ka man kājā ir neliels plīsums meniskam, bet nav kaula iekaisums kā teica ārsti Krievijā, kas ir pozitīvi," prieku pauda Valters. "Kā sapratu no daktera ASV un Viestura Lāriņa, kurš konsultējies ar ārstiem Latvijā, kājai slodze nedrīkst būt divas līdz četras nedēļas, bet pēc tam drīkstu atsākt treniņus."

Valters piebilda, ka šo divu nedēļu laikā visticamāk vēl dosies uz ASV vai Latviju, lai vēlreiz konsultētos ar citiem ārstiem.

"Trīs mēneši bez basketbola ir minimālais termiņš, bet nākamās trīs nedēļas - uz kruķiem," iepriekš laikrakstam "Latvijas Avīze" teica Valters. "Kaut kad esmu sasitis ceļgala kaulu, tā vieta atmirst un pati neatjaunojas."

"Atveseļošanās posmu nedrīkst sasteigt, jo šī ir trauma, kas jāsadziedē pilnībā. Citādi tā var pielikt punktu Kristapa karjerai," iepriekš  teica sportista tēvs Valdis Valters.

Krievijas čempionāta kopvērtējumā Triumf" rēķinā 22 spēlēs ir 15 uzvaras un komanda atrodas trešajā pozīcijā. Līdz regulārās sezonas beigām ir atlikušas vēl divas kārtas, bet aprīļa vidū sāksies izslēgšanas spēles.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV