Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

"K-Rauta" uzvar arī otrajā AB.LV kausa izcīņas trešās spēlē

LETA, 29.03.2008. 14:23

Uzvaru arī otrajā AB.LV Latvijas kausa izcīņas trešās kārtas spēlē piektdien izcīnīja "K-Rauta" vienība, tādejādi iekļūstot sacensību finālturnīrā.
"K-Rauta" uzvar arī otrajā AB.LV kausa izcīņas trešās spēlē

Galerijas:

Jau ziņots, ka pirmajā spēlē ar Ogres SC komandu "K-Rauta" bija pārāka ar rezultātu 40:27 (23:14), bet vakar notikušajā spēlē izcīnīja uzvaru ar 35:26 (17:14).

"K-Rauta" komandā rezultatīvākie spēlētāji bija Normunds Blome ar septiņiem gūtajiem vārtiem un Mārtiņš Kazinieks ar pieciem vārtiem. Savukārt Ogres SC komandā Artis Laganovskis guva astoņus vārtus, bet Arvis Laganovskis - septiņus vārtus.

AB.LV Latvijas kausa finālturnīrs 19.un 20.aprīlī notiks Rīgā, Olimpiskajā sporta centrā. AB.LV Latvijas kausa finālspēli 20.aprīlī tiešraidē translēs arī LTV7. Finālturnīrā bez "K-Rauta" spēlēs arī valsts čempioni un pašreizējie kausa īpašnieki ASK-AB.LV, RTU un Dobeles "Tenax/Dzirnavnieks".
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV