Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Miledžs: Buškevics bija viens no jautrākajiem komandā

LETA, 01.04.2008. 12:14

Latvijas čempionvienības basketbolā "ASK Rīga" spēlētājs Kērtiss Miledžs intervijā izdevumam "Sporta Avīze" atzinis, ka atlaistais Sandis Buškevics bija viens no jautrākajiem komandas biedriem.
Miledžs: Buškevics bija viens no jautrākajiem komandā
Pagājušajā nedēļā "ASK Rīga" paziņoja, ka lauž līgumu ar Buškevicu, lai uzlabotu komandas mikroklimatu.

"No mana skatu punkta ir skumji redzēt aizejam jebkuru no šīs komandas. "Bušs" ir ļoti labs saspēles vadītājs, izlases līmeņa spēlētājs, un man patiešām patīk spēlēt ar viņu - viņš prot atdot lielisku piespēli, vajadzīgajā brīdī iemest pats," citēts Miledžs. "Turklāt viņš ir patiešām jautrs džeks.. noteikti jautrākais mūsu komandā, kurš vienmēr spēj visus sasmīdināt."

"Jā, ir skumīgi vērot šo situāciju, taču tāds ir trenera lēmums," atzina basketbolists.

Pats Buškevics pēc atlaišanas pastāstījis, ka vēl vairākās valstīs varot pieteikt spēlētājus, ieskaitot Eiropas lielākās līgas, un tuvākās nedēļas laikā viņš cer atrast klubu.

2007./2008.gada sezonā "ASK Rīga" sastāvā Buškevics piedalījās deviņās ULEB kausa spēlēs, vidēji gūstot 5,6 punktus un izdarot 2,7 rezultatīvas piespēles. LBL aizvadītās 11 spēlēs basketbolists vidēji guva 9,1 punktu un izdarīja 4,4 rezultatīvas piespēles. Savukārt SEB Baltijas Basketbola līgas (BBL) aizvadītajās 17 spēlēs Buškevics vidēji guva 6,5 punktus un izdarīja divas rezultatīvas piespēles.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV