Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Noskaidrots finālisti Latvijas florbola čempionātā

LETA, 06.04.2008. 20:15 | komentāri (1)

Sestdien tika noskaidroti finālisti vīriešu Latvijas florbola čempionātā, kā arī pirmā sieviešu finālistu komanda.
Noskaidrots finālisti Latvijas florbola čempionātā

Vīriešu čempionātā "Latvijas Avīze" ar 6:5 pārspēja "Talsus", tādējādi sērijā izcīnot uzvaru ar 2:0. Otrajā pusfinālā "Rubene" ar 3:1 pieveica Cēsu "Cel Tik/Lekrings", panākot izlīdzinājumu sērijā 1:1.

Par Latvijas atklātā florbola čempionāta otro finālisti svētdien kļuva "Rubene" vienība, kas pusfināla trešajā mačā izbraukumā ar rezultātu 6:5 (1:3, 3:2, 0:2) pieveica "Cel Tik/Lekrings" komandu.

Uzvarētājiem pa diviem vārtiem guva Jānis Bagāts, Lauris Vidzis un Ivars Jēkabsons, bet cēsiniekiem pa diviem vārtiem guva Jānis Freivalds un Aigars Belasovs, vienu reizi precīzi meta Toms Rīsmanis, savukārt pa divām rezultatīvām piespēlēm atdeva Guntis Bundzenieks un Ingus Laiviņš.

Sērijā "Rubene" bija pārāka ar rezultātu 2-1 un čempionāta finālā tiksies ar "Latvijas Avīze" komandu, kas pusfinālā ar 2-0 pieveica "Talsus".

Sieviešu čempionātā "Rubene" sestdien ar 9:1 pārspēja "Līgatni", arī izcīnot uzvaru sērijā ar 2:0. Otrajā pusfināla pārī "Latvijas Avīze" ar 6:0 bija pārāka par "Rīgas Lauvām", panākot izlīdzinājumu sērijā 1:1.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV