Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Nosaukti jaunie Basketbola Slavas zāles dalībnieki

LETA, 08.04.2008. 12:33

Pirmdien tika nosaukti septiņi jaunie dalībnieki, kuri tiks uzņemti Basketbola Slavas zālē - divi no viņiem ir visvairāk dominējušie centra spēlētāji basketbolā Hakims Olažuvons un Patriks Jūings.
Līdz ar viņiem Slavas zālē tiks uzņemti arī sešu NBA "Zvaigžņu spēles" dalībnieks Adrians Dentlijs, Maiami "Heat" komandas galvenais treneris Pets Railijs, kurš ir viens no visu laiku veiksmīgākajiem treneriem NBA, Detroitas "Pistons" īpašnieks Viljamss Deividsons, sieviešu koledžu līgas trenere Keitija Raša un komentētājs Diks Vitals.

"Uzaudzis Nigērijā, es īsti nevarēju saprast, cik tas ir nozīmīgi būt uzņemtam Slavas zālē," atzina 12 NBA "Zvaigžņu spēļu" dalībnieks Olažuvons. "Joprojām nespēju noticēt, ka esmu kopā ar visām šīm leģendārajām personībām."

Olažuvons 17 sezonas aizvadīja Hjūstonas "Rockets" rindās, bet pēdējo - 2001./2002.gada NBA sezonu nospēlēja Toronto "Raptors" rindās. Par NBA čempionu viņš kļuva 1994.un 1995.gadā.

"Man tas nozīmē ļoti daudz," teica Jūnings. "Šādi es esmu novērtēts par manām asinīm, smago darbu un asarām manā 17 gadus ilgajā karjerā."

Jūings 11 reizes piedalījies NBA "Zvaigžņu spēlēs", spēlējis Ņujorkas "Knicks", Sietlas "SuperSonics" un Orlando "Magic" komandās, 1984.un 1992.gadā izcīnījis olimpisko spēļu zelta medaļas, tomēr ne reizi karjerā nav uzvarējis NBA čempionātā.

Oficiālā jauno dalībnieku uzņemšanas ceremonija notiks 5.septembrī Springfīldā.
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV