Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Izsludina atklātu konkursu par 2009.gada Eiropas Čempionāta basketbolā sievietēm talismanu

easyget.lv, 10.04.2008. 10:05

Latvijas Basketbola savienība no šodienas izsludina atklātu konkursu par 2009.gada Eiropas Čempionāta basketbolā sievietēm talismanu, aicinot ikvienu piedalīties un piedāvāt savas idejas talismana tēlam.
Talismans var būt jebkura būtne, kura visprecīzāk raksturotu Latviju, sieviešu basketbolu un būtu pietiekami atraktīva un pievilcīga.

Visiem dalībniekiem savs talismana variants grafiskā veidā A4 formātā līdz 2008.gada 9.maijam jāiesniedz vai jānosūta pa pastu uz Latvijas Basketbola savienību, Rīgā, Grostonas ielā 6b, LV 1013.

Konkursa dalībniekiem darbi jāiesniedz ar devīzi, un darbam jāpievieno slēgta aploksne, uz kuras uzrakstīta devīze, darba autora vārds, uzvārds, adrese, tālruņa numurs. Vēlams darbam pievienot īsu pamatojumu tēla izvēlei.

Konkursa galvenās balvas ieguvējs saņems 500 latu lielu naudas balvu.

Latvijas Basketbola savienības prezidents Ojārs Kehris jau agrāk ir uzsvēris, ka šis čempionāts būs 2009.gada nozīmīgākais starptautiskais sporta notikums Latvijā un Latvijas Basketbola savienība, turpinās strādāt pie tā, lai veicinātu sieviešu basketbola popularitātes atdzimšanu mūsu valstī.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV