Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Biedriņa "Warriors" piekāpjas galvenajiem konkurentiem cīņā par iekļūšanu izslēgšanas spēlēs "Nuggets"

LETA, 11.04.2008. 09:19

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē ceturtdien sāpīgu zaudējumu piedzīvoja Andra Biedriņa pārstāvētā vienība Goldensteitas "Warriors", kas ar rezultātu 105:114 piekāpās galvenajiem konkurentiem cīņā par iekļūšanu izslēgšanas spēlēs Denveras "Nuggets".
Pēc pirmās ceturtdaļas "Warriors" basketbolisti savā laukumā notiekošajā spēlē bija izvirzījušies vadībā ar rezultātu 37:22, tomēr otrajā ceturtdaļā "Nuggets" vienība veica izrāvienu 19:0 un pēc pirmā puslaika jau zaudēja ar 60:61.

Ceturtajā ceturtdaļā "Nuggets" bija izvirzījušies vadībā ar rezultātu 107:90, tomēr "Warriors" guva deviņus punktus pēc kārtas un četras minūtes pirms spēles beigām pietuvojās pretiniekiem līdz astoņu punktu pārsvaram, kas gan tāpat neļāva cīnīties par uzvaru.

Biedriņš laukumā pavadītajās 40 minūtēs guva 11 punktus un izcīnīja 19 atlēkušās bumbas.

Rezultatīvākais uzvarētājiem ar 33 gūtajiem punktiem bija Alens Aiversons, bet "Warriors" rindās Monta Eliss guva 29 punktus, savukārt "triple double" sasniedza Bairons Deiviss, kurš guva 20 punktus, izcīnīja desmit atlēkušās bumbas un atdeva 11 rezultatīvas piespēles.

"Visi zināja šīs spēles likmi," pēc mača uzsvēra Aiversons. "Spēlētājiem ir viegli pateikt, ka šī ir tikai kārtējā spēle, tomēr visi zina, ka tā tāda nav."

"Tagad mums būs grūti iekļūt izslēgšanas spēlēs un mums nepieciešams daudz veiksmes," atzina "Warriors" galvenais treneris Dons Nelsons.

Pirms spēles Oklendas arēnā uz katra krēsla tika nolikti dzeltenie "We Believe" ["Mēs ticam"] plakāti, kas tika izmantoti pagājušā gada izslēgšanas turnīra laikā, kad "Warriors" pirmajā kārtā negaidīti pieveica regulārās sezonas uzvarētājus Dalasas "Mavericks". Tomēr tagad "Warriors" vienība jau ir zaudējusi deviņās no pēdējām 16 spēlēm.

"Protams, mēs visi esam sarūgtināti, tomēr nedrīkstam kavēties atmiņās par šo maču, jo mums vēl saglabājas cerības. Mums ir jāsagatavojas nākamajam mačam," izteicās "Warriors" basketbolists Stīvens Džeksons.

Trīs kārtas pirms regulārās sezonas beigām Rietumu konferencē "Nuggets" ar 48 uzvarām ieņem astoto vietu, bet "Warriors" rēķinā ir 47 panākumi un komanda atrodas devītajā vietā, kas jau ir ārpus "play off" zonas. Ja sezonas noslēgumā abām komandām būs vienāda uzvarēto un zaudēto spēļu attiecība, tad izslēgšanas spēlēs iekļūs "Nuggets" komanda.

Vēl vienā mačā uzvaru izcīnīja "Mavericks" vienība, kas ar 97:94 savā laukumā pieveica Jūtas "Jazz", ar 50 uzvarām garantējot septīto vietu konferencē.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV