Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Ramūns Butauts: Spēle bija smaga

LETA, 12.04.2008. 12:03

Pēc SEB Baltijas Basketbola līgas (BBL) ceturtdaļfināla atbildes spēles, kurā piektdien Latvijas čempionvienība "ASK Rīga" ar rezultātu 79:72 (14:13, 24:21, 22:15, 19:23) pārspēja Igaunijas klubu Tallinas "Kalev/Cramo", Latvijas kluba galvenais treneris Ramūns Butauts atzina, ka mačs nebija viegls.
Ramūns Butauts: Spēle bija smaga

Galerijas:

"Spēle bija smaga - īpaši sākumā. Priecājos, ka kārtējo reizi izdevās labi nospēlēt aizsardzībā. Protams, mača noslēgums nebija tik skaists, jo spēlētāji apstājās, turklāt problēmas sagādāja arī pretinieka zonas aizsardzība," teica Butauts, piebilstot, ka komanda sāks nopietni gatavoties dalībai finālturnīrā.

"Tallinā zaudējām maču piecu minūšu laikā. Zinājām, ka atbildes spēle būs nervoza, tāpēc galvenais uzdevums bija nomierināties. Ne īpaši labi šodien nospēlējām aizsardzībā pret Sandi Valteru. Neviens nebija gatavs viņu apstādināt, kas bija ļoti svarīgi. Domāju, ka neesam sliktāka komanda kā "ASK Rīga", pēc mača teica "Kalev/Cramo" galvenais treneris Veselins Matičs.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV