Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

“Barons”/LMT uzvar “Šiauliai” un iekļūst SEB BBL finālturnīrā

Gatis Kreceris, 12.04.2008. 19:45 | komentāri (4)

Sestdien SEB Baltijas Basketbola līgas ceturtdaļfināla atbildes spēlē „Barons/LMT” vienība savu līdzjutēju priekšā „Arēnā Rīga” ar 73:65 uzvarēja „Šiauliai” komandu no Lietuvas. Šis panākums „Baroniem” nodrošināja dalību turnīra „Final 4”, jo komanda 2 spēļu summā izcīnīja uzvaru ar +2.
“Barons”/LMT uzvar “Šiauliai” un iekļūst SEB BBL finālturnīrā

Galerijas:

Abu komandu pirmajā tikšanās reizē Šauļos viesi bija pāraki ar 90:84, kas kārtējo reizi apliecināja mūsu kaimiņvalsts trešās spēcīgākās komandas ambīcijas. Šauļu komanda vieglu pastaigu nesola nevienam pretiniekam un tas apliecinājās arī pagājušajā piektdienā.

Atbildes spēlē „Barons/LMT” komandai sākumsatāvā devās: Adomaitis, Bērziņš, Aleksanders, Gusts un Šķēle, bet viesiem: Maceina, Zavacks, Kuzminsks, Prekevičs un Grants.

Mača pirmajā ceturtdaļā mājinieki vienozīmīgi neparādīja to sniegumu uz, kādu komanda ir spējīga, kas beidzās ar to, ka pirmās 10 minūtes tika zaudētas ar 10 punktiem, 13:23. Otrajā desmitminūtē „baroni” cīņas gaitu spēja izlīdzināt, tomēr dodoties atpūtā viesiem piederēja 5 punktu pārsvars un 2 spēļu summā +11. Pirmais puslaiks noslēdzās ar rezultātu 38:33.

Trešajā ceturtdaļā spēle ritēja līdzīgi, taču „baroni” bija atspēlējuši vēl 4 punktus, kas nozīmēja, ka izsķirošie notikumi būs vēl tikai priekšā un pirms 4. ceturtdaļas „Barons/LMT” komandai – 1, 54:55.

Izšķirošajā ceturksnī laukuma saimnieki cīnijas līdz pēdējai sekundei, kā rezultātā „Barons/LMT” svinēja uzvaru ne tikai šajā spēlē, bet arī visā sērijā. Galarezultātā uzvara mačā ar 73:65 un divu spēļu summā ar 157:155. Nevar neuzteikt „baronu” cīņassparu un vēlmi pierādīt to, ka komanda ir cienīga spēlēt BBL turnīra Final 4.

"Barons/LMT" - "Šiauliai" 73:65 (13:23, 20:15, 21:17, 19:10)

Kā jau ierasts uzvarētāju rindās līderi bija Armands Šķēle un Demetrius Aleksanders, kuri attiecīgi guva 22 un 18 punktus, bet 11 „acis” Ģjiedra Gusta kontā. "Šiauliai" sastāvā rezultatīvākais spēlētājs ar 18 punktiem bija Donats Zavacks.

Fināla četriniekā spēlēs pa 2 klubiem no Latvijas un Lietuvas. Mūsu valsti pārstāvēs „ASK Rīga” un „Barons/LMT”, bet lietuviešus Viļņas "Lietuvos rytas" un Kauņas "Žalgiris".

P.S. Ziņa tiks papildināta ar fotoreportāžu!!!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV