Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Biedriņa "Warriors" izcīna svarīgu uzvaru

LETA, 13.04.2008. 17:19

Svarīgu uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē sestdien izcīnīja latviešu centra Andra Biedriņa pārstāvētais Goldensteitas "Warriors", kas ar 122:116 (42:26, 26:35, 25:23, 29:32) pieveica Losandželosas "Clippers", tādējādi "Warriors" turpina cīņu par iekļūšanu izslēgšanas kārtā ar Denveras "Nuggets", kas sestdien ar 97:124 piekāpās Jūtas "Jazz".
Aizvadītajā spēlē Biedriņš laukumā devās sākumsastāvā, nospēlējot 34 minūtes un izcīnot "double double" - desmit punktus un 14 atlēkušās bumbas. Rezultatīvākais "Warriors" rindās ar 28 punktiem bija Stīvens Džeksons, bet 25 punktus guva Bairons Deiviss.

"Clippers" rindās ar 30 punktiem un desmit atlēkušām bumbām izcēlās Katino Moblijs.

Rietumu konferences kopvērtējumā "Warriors" un "Nuggets" ir pa 48 uzvarām un 32 zaudējumiem, tomēr astotajā vietā, kas dod tiesības spēlēt izslēgšanas kārtā, atrodas "Nuggets", kas līdz šim aizvadītājās četrās savstarpējās spēlēs šosezon ar "Warriors" ir izcīnījis trīs uzvaras. Tādējādi "Warriors" pagaidām ieņem devīto pozīciju. Abām komandām regulārajā čempionātā atlikušas divas spēles - "Warriors" savā laukumā vēl tiksies ar Fīniksas "Suns" un izbraukumā ar Sietlas "SuperSonics", bet "Nuggets" spēlēs ar Hjūstonas "Rockets" un Memfisas "Grizzlies".
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV