Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Cīņā par iekļūšanu NBA izslēgšanas kārtā uzvaru izcīna "Warriors" konkurenti "Nuggets"

LETA, 14.04.2008. 10:04

Uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē svētdien izcīnīja Denveras "Nuggets" komanda, kas ir Andra Biedriņa pārstāvētā kluba Goldensteitas "Warriors" konkurente cīņā par iekļūšanu izslēgšanas kārtā.
Aizvadītajā spēlē "Nuggets" ar 111:94 (24:18, 37:26, 27:23, 23:27) pārspēja Hjūstonas "Rockets".

Rietumu konferences kopvērtējumā "Nuggets" ar 49 uzvarām un 32 zaudējumiem pašlaik atrodas astotajā vietā, kas dod tiesības spēlēt izslēgšanas kārtā. Savukārt "Warriors" ar 48 uzvarām un 32 zaudējumiem ieņem devīto vietu.

Regulārajā čempionātā "Nuggets" atlikusi viena spēle - 16.aprīlī ar Memfisas "Grizzlies", kas Rietumu konferencē atrodas 13.vietā un vairs nevar iekļūt izslēgšanas kārtā.

Savukārt "Warriors" vēl aizvadīs divus mačus - 14.aprīlī ar Rietumu konferences sestajā vietā esošo Fīniksas "Suns" un 16.aprīlī ar pirmspēdējā vietā līgā esošo Sietlas "SuperSonics".

Vienādas uzvaru un zaudējumu bilances gadījumā augstāku - astoto - vietu ieņems un izslēgšanas kārtai kvalificēsies "Nuggets", jo līdz šim aizvadītājās četrās savstarpējās spēlēs šosezon ar "Warriors" vienību tas ir izcīnījis trīs uzvaras.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV