Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

"Cēsis" uzsāks pārrunas ar Elīnu Babkinu

LETA, 15.04.2008. 17:15 | komentāri (3)

Latvijas sieviešu basketbola klubs "Cēsis" drīzumā uzsāks pārrunas ar Elīnu Babkinu, ar kuru līgumu gatavojas lauzt pašreizējā čempionvienība "TTT/Rīga", informē "Cēsis" kluba preses dienests.
"Cēsis" uzsāks pārrunas ar Elīnu Babkinu
"Mēs vienmēr esam vēlējušies Elīnu redzēt Cēsīs. Jau pirms pusotra gada, kad Elīna atkopās no nopietna ceļgala savainojuma, mēs viņai izteicām piedāvājumu, tomēr kopsaucējs netika atrasts," citēts kluba tehniskais direktors Krišjānis Kļaviņš. "Arī šī gada februārī Babkinas aģentam Sergejam Tarakanovam izteicām vēlmi redzēt Elīnu Cēsīs, bet tobrīd vienošanās nebija iespējama esošā kontrakta ar "TTT/Rīga" dēļ. Tagad Elīna ir brīva spēlētāja, un mēs darīsim visu, lai nākamo sezonu viņa sāktu Cēsīs. Mēs esam ieinteresēti uz ilgtermiņa sadarbību."

Jau ziņoja, ka "TTT/Rīga" nolēmusi lauzt līgumu ar Babkinu. Tas esot nolemts pirmdien notikušajā kluba valdes sēdē, taču basketbolistei vēl būšot iespēja noslēgt jaunu līgumu ar klubu.

Iepriekš, kā Babkinas problēmu iemeslus, Čukste minēja attieksmes problēmas, netrenēšanos, kā arī zvaigžņu slimību.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV