Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Gustavs Gailītis uzvar skeitborda sacensībās Vācijā

easyget.lv, 16.04.2008. 13:38 | komentāri (1)

Starptautiskās skeitborda sacensībās Diseldorfā 1.vietu speciālajā slalomā izcīnīja Jūrmalas Tehniskās jaunrades un sporta centra audzēknis Gustavs Gailītis.
Gustavs Gailītis uzvar skeitborda sacensībās Vācijā
Kvalifikācijas sacensībās savā grupā starp 40 dalībniekiem no Anglijas, Francijas, Vācijas , Itālijas, Holandes, Zviedrijas un Krievijas braucējiem Gustavs ieguva 7.vietu. Tālāk izslēgšanas sacensībās starp 16 labākajiem viņam izdevās uzvarēt visos braucienos finālā pat uzvarot francūzi Mišelu Dupontu (Michel Dupont).

Līnijslalomā Gustavs izcīnīja 5.vietu. Sacensības bija paredzētas arī milzu slalomā, bet lietus dēļ tās tika pārceltas uz telpām, kur notika tikai gandarījuma braucieni. Tajos Gustavs Gailītis ierindojās 10.vietā.

Tagad labākie Latvijas slalomisti gatavojas pasaules kausa izcīņas sacensībām Parīzē, kur startēt plāno arī pasaules čempions Jānis Kuzmins.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV