Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

"Barons/LMT" Rīga uz Kipru aizbrauc bez Bērziņa

LETA, 16.04.2008. 13:45

Latvijas basketbola klubs "Barons"/LMT uz Kipru, kur šajā nedēļas nogalē norisināsies FIBA Eiropas kausa izcīņas finālturnīrs, devušies bez Kaspara Bērziņa, kurš neesot varējis atrast savu pasi, informē kluba preses dienests.
"Barons/LMT" Rīga uz Kipru aizbrauc bez Bērziņa
Ņemot vērā, ka cerības atrast pasi ir praktiski zudušas, tad Bērziņš maksimālo īsā termiņā mēģinās tikt pie jaunas pases. Aģentūras LETA rīcībā esošā informācija liecina, ka Bērziņš situāciju ir nokārtojis un uz Kipru izlidos šovakar.

Līdz ar to "Barons"/LMT uz Kipru aizlidoja 11 spēlētāju sastāvā. Turnīrā nevar spēlēt amerikānis Dontels Džefersons un viņa vietā sacensībām pieteikts Rūdolfs Rozītis.

Kopā ar "Barons"/LMT vienā reisā uz Vīni lidoja arī Latvijas hokeja izlase, kas tālāk devās uz pārbaudes spēli Slovākijā.

Turnīra pirmajā pusfinālā 18.aprīlī plkst.17.30 spēkiem mērosies "Barons/LMT" un Igaunijas klubs Tartu "Rock", bet atkarībā no šīs spēles iznākuma 20.aprīlī Latvijas klubs piedalīsies finālā vai spēlē par trešo vietu.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV