Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

LBL finālspēles norisināsies trešdienā, piektdienā un svētdienā

LETA, 18.04.2008. 16:25

Latvijas Basketbola līgas (LBL) finālspēles šosezon norisināsies trešdienās, piektdienās un svētdienās, vēsta Latvijas Basketbola savienības (LBS) piektdien izveidotais turnīra izslēgšanas spēļu grafiks.
LBL finālspēles norisināsies trešdienā, piektdienā un svētdienā
LBL ceturtdaļfināli norisināsies laika posmā no 21.aprīļa līdz 1.maijam, pusfināli plānoti periodā no 2.maija līdz 12.maijam, bet fināli no 14.maija līdz 30.maijam, kad ieplānota septītā finālspēle.

Šobrīd ir zināmi trīs turnīra ceturtdaļfināla pāri - "Ventspils" tiksies ar "Ventspils augstskolas" komandu, "ASK Rīga" spēkosies ar "Liepājas lauvām", bet "VEF Rīga" ar "Valmieras" vienību. Savukārt vēl vienā ceturtdaļfinālā, kur cīņas notiks līdz vienas komandas divām uzvarām, "Barons"/LMT tiksies ar "Ķeizarmeža" un "Zemgales" dueļa uzvarētāju. Jau ziņots, ka sērijā starp šīm abām komandām šobrīd rezultāts ir 1-1 un izšķirošā spēle norisināsies 22.aprīlī Rīgā.

Turnīra pusfinālā savā starpā tiksies "Ventspils"-"Ventspils augstskola" un "ASK Rīga"-"Liepājas lauvas", kā arī "VEF Rīga"-"Valmiera" un "Barons"/LMT-"Ķeizarmežs"/"Zemgale" dueļu uzvarētāji, un cīņas tur norisināsies līdz vienas komandas trijām uzvarām.

Pusfināla pāru uzvarētāji iekļūs finālā, kur cīnīsies līdz četrām uzvarām. Šajās sacensībās pirmā spēle norisināsies trešdien, 14.maijā, otrā cīņa notiks piektdien, 16.maijā, trešais mačs notiks svētdien, 18.maijā, komandu ceturtā savstarpējā spēle notiks trešdien, 21.maijā, bet pēc tam komandas nepieciešamības gadījumā tiksies arī svētdien, 25.maijā, trešdien, 28.maijā un piektdien, 30.maijā.

Jau ziņots, ka pagājušajā sezonā LBL finālsērijā "ASK Rīga" ar rezultātu 4-2 pieveica iepriekšējo septiņu sezonu čempionvienību "Ventspils".
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV