Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

"ASK Rīga" draudzīgi piekāpjās "Khimki"

Gatis Kreceris, 18.04.2008. 22:42 | komentāri (1)

Piektdien Olimpiskajā Sporta centrā draudzības spēli ar vienu no Krievijas spēcīgākajiem klubiem, “Khimki” aizvadīja Latvijas čempioni “ASK Rīga” basketbolisti. Uzvaru ar rezultātu 99:77 izcīnīja “Khimki” vienība.
"ASK Rīga" draudzīgi piekāpjās "Khimki"

Galerijas:

Pavasaris ir laiks, kad sākas izšķirošās cīņas basketbola laukumos un nekas nav mainījies arī šogad. Kad ir iestājusies garāka pauze pirms LBL ¼ fināla spēlēm un galvenajiem mačiem SEB BBL “Final 4”, spēļu prakses labad Latvijas čempioni “ASK Rīga” aizvadīja draudzības spēli ar mūsu lielākās kaimiņvalsts Krievijas, pašlaik otro spēcīgāko vienību “Khimki".

Krievijas "Khimki" komandas šīs sezonas sasniegumi pašmāju čempionātā komentārus neprasa. Maskavas apgabala klubs regulāro sezonu ir noslēdzis otrajā vietā, piekāpjoties vienīgi tituliem bagātajam “CSKA” klubam. Aiz sevis "Khimki" regulārajā sezonā atstāja gan Kristapa Valtera pārstāvēto Ļubrecu “Triumph”, gan Kazaņas “Unics” klubus.

Spēli abas komandas iesāka spēlējot brīvi, tieši tā kā patīk skatītājiem, tomēr neliels pārsvars piedrēja viesiem. Pirmajam puslaikam noslēdzoties rezultāta tablo vēstīja 47:43. Pirmajās 20 minūtēs ar 12 punktiem rezultatīvākais spēlētājs “armījnieku” rindās bija Smiļjans Pavičs.

Otrajā puslaikā spēle ritēja nedaudz “asāk”, kurā labāk jutās viesi, kas izpaudās arī rezultātā. Galarezultātā "Khimki" svinēja pārliecinošu uzvaru ar 99:77.

ASK Rīga” - “Khimki” 77:99 (26:22, 17:25, 13:25, 21:27)

Latvijas čempionu rindās rezultatīvākais vīrs laukumā ar 20 punktiem bija Smiļjans Pavičs, kurš guva 20 punktus un izcīnīja 8 atlēkušās bumbas, Gata Jahoviča rēķinā 14 “acis”, bet Dveina Broilsa kontā 9 gūtie punkti. “Khimki” rindās 22 punktus guva Macei Lampe un 14 Kellijs Makkartijs.


Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV