Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Kārlis Muižnieks: Lūzumu panācām ar maksimālu pašatdevi

LETA, 19.04.2008. 09:26

Pēc izcīnītās uzvaras FIBA Eiropas kausa izcīņas pusfinālā ar rezultātu 88:82 pār Tartu "Rock" komandu Latvijas kluba "Barons"/LMT galvenais treneris Kārlis Muižnieks atzina, ka izšķirošais lūzums tika panākts, pateicoties maksimālai pašatdevei, informē "diena.lv".
Kārlis Muižnieks: Lūzumu panācām ar maksimālu pašatdevi
Jau ziņots, ka spēles pirmajā daļā pārsvars piederēja "Rock" komandai un pēc pirmā puslaika tā atradās vadībā ar 49:40. Vadībā Latvijas komanda pirmo reizi izvirzījās tikai sešas minūtes pirms spēles beigām un spēja izcīnīt panākumu.

"Tartu komanda bija ļoti labi sagatavojusies. Pirmajā puslaikā mēs pakļāvāmies viņu spēlei. Tikai ar maksimālu pašatdevi līdz pat spēles beigām izdevās panākt lūzumu," izteicās Muižnieks. "Liela nozīme bija Raimonda Vaikuļa veiksmīgajai spēlei. Turklāt izšķirīgajos brīžos nepazaudējām uzvaras pavedienu."

Rezultatīvākais Latvijas kluba rindās mačā ar 25 gūtajiem punktiem bija Demetrijs Darnels Aleksanders, pa 11 punktiem guva Žoao Paulu Batišta un Raimonds Vaikulis, kurš arī izpildīja desmit rezultatīvas piespēles un izcīnīja sešas atlēkušās bumbas, bet desmit punkti ir Ģiedrja Gusta rēķinā.

"Ļoti slikti sākām, tomēr mūsu komanda prot spēles laikā atgūties. Arī šoreiz, turpinot ļoti cītīgi strādāt aizsardzībā, mums izdevās atrast savu spēli," citēts Aleksanders.

"Pirmais puslaiks parādīja, ka varam labi spēlēt ar ļoti stiprām komandām, - taču tikai tādā gadījumā, ja paši kā komanda spēlējam kolektīvi. Diemžēl otrajā puslaikā sākām spēlēt pārāk individuāli, pazaudējām galvu. Varbūt nebijām gatavi uzvarai," atzina "Rock" galvenais treneris Ullards Kerde.

Sacensību fināls sāksies svētdien plkst.20.00, un to tiešraidē varēs vērot arī Latvijas Televīzijas (LTV) 7.kanālā. "Barons"/LMT tajā tiksies ar mājinieku Limasolas "Proteas EKA AEL" un Beļģijas vienības "Dexia Mons Hainaut" dueļa uzvarētāju.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV