Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Muižnieks: Beigās bijām stiprāki un veiksmīgāki

LETA, 20.04.2008. 23:50

Latvijas basketbola kluba "Barons"/LMT galvenais treneris Kārlis Muižnieks pēc triumfa FIBA Eiropas kausa izcīņā atzina, ka finālspēles galotnē viņa vadītā komanda bija stiprāka un veiksmīgāka, vēsta "diena.lv".
Muižnieks: Beigās bijām stiprāki un veiksmīgāki
Jau ziņots, ka svētdien "Barons"/LMT sīvā cīņā ar rezultātu 63:62 (23:15, 12:13, 17:21, 11:14) pieveica Beļģijas vienību "Dexia Mons Hainaut".

"Esam ļoti laimīgi un šo kausu dāvinam visiem faniem un cilvēkiem Latvijā, bez kuru atbalsta šāda uzvara nebūtu iespējama," pēc mača izteicās Muižnieks. "Paldies arī spēlētājiem, kuri cīnījās šīs 40 minūtes, arī brīžos, kad neveicās."

"Pirmajā ceturtdaļā izpaudās tas, ka mēs bijām labi sagatavojušies mačam, pēc tam pretiniekam bija iespēja panākt lūzumu, tomēr beigās mēs bijām stiprāki un veiksmīgāki. Mēs zinājām, ka "Dexia" ir ātra komanda ar atlētiskiem spēlētājiem un uzdevums bija viņiem neļaut izmantot šos trumpjus. Epizodiski mums palīdzēja veiksme uzbrukumā, tomēr panākumu atslēga šodien bija laba aizsardzība," stāstīja Latvijas kluba galvenais treneris.

"Beigās uzvarējām tikai ar vienu punktu, tomēr čempioni esam mēs," uzsvēra "Barons"/LMT basketbolists Ģiedrjus Gusts, kurš tika atzīts par finālturnīra vērtīgāko spēlētāju. "Lieliski spēlēja visa komanda, tāpēc MVP balva pienākas visiem. Cīnījāmies visas 40 minūtes, gadījās arī nepatīkami brīži, bet palikām kopā kā komanda."

Jau ziņots, ka spēlē Gusts ar 17 punktiem bija rezultatīvākais basketbolists.

Pēdējo reizi Eiropas mēroga turnīrā Latvijas klubs triumfēja laika posmā starp 1958.un 1960.gadu, kad Rīgas ASK uzvarēja pirmajos trijos Eiropas Čempionu kausa turnīros.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV