Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Andris Biedriņš: Lēmumu par spēlēšanu izlasē pieņemšu vasarā

LETA, 22.04.2008. 15:25 | komentāri (1)

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Goldensteitas "Warriors" spēlētājs Andris Biedriņš lēmumu par spēlēšanu Latvijas izlasē pieņems vasarā, pats spēlētājs atzina intervijā izdevumam "Sporta Avīze".
Andris Biedriņš: Lēmumu par spēlēšanu izlasē pieņemšu vasarā
"Es savu gala lēmumu pieņemšu, kad visas izlases lietas būs tuvāk. Šobrīd joprojām grūti pateikt, kas būs vasarā un kā jutīšos, tāpēc negribu neko apsolīt," izteicās Biedriņš. "Tas, ko vēlos šobrīd, ir - mēnesi vai divus atpūsties un nedomāt par basketbola lietām. Aiz muguras smaga sezona, uz kuru devos "pa taisno" no izlases. Atpūtīšos, izvēdināšu galvu un pēc tam skatīšos un pieņemšu lēmumus."

Jau ziņots, ka "Warriors" komandai NBA sezona beidzās aizvadītajā nedēļā un tai pēc gada pārtraukuma neizdevās iekļūt izslēgšanas turnīrā, regulārās sezonas noslēgumā par divu uzvaru tiesu atpaliekot no Denveras "Nuggets".

"Denvera turpat vienā līmenī ar mums vien bija. Viss bija mūsu pašu rokās, taču diemžēl izlaidām ārā. Savstarpējo spēli sākām "baigi" labi, un viss gāja no rokas, taču tad atkal visu sabojājām. Bija iespējas vinnēt, taču beigās zaudējām gan spēli, gan visu sezonu," basketbolists izteicās par abu komandu savstarpējo spēli četras kārtas pirms turnīra beigām, kurā lielā mērā izšķīrās komanda, kas Rietumu konferencē ieņems astoto vietu un iekļūs izslēgšanas turnīrā.

"Domāju, ka savā ziņā pluss man bija operācija [21.februārī spēlētājam tika izoperēts apendikss], kas tomēr deva zināmu laiku atpūtai. Domāju, tas daudz palīdzēja, lai veiksmīgi pabeigtu sezonu. Divas nedēļas nespēlēju un faktiski tikai atpūtos," latvietis izteicās, ka veiksmīgās sezonas beigas, kad viņš sešās spēlēs pēc kārtas spēja gūt "double-double", veicināja operācija un pēc tās iekrātā atpūta.

Jau ziņots, ka Biedriņš kļuva par aizvadītās sezonas precīzāko divpunktu metienu visā līgā, jo spēja realizēt 62,62% metienu. Latvietis uzsvēra, ka viņš ir ļoti apmierināts ar šādu statistiku. "Protams, esmu priecīgs, ka esmu pirmais, taču procents jebkurā gadījumā ir labs - virs 60%. Vienalga, pirmais vai otrais, par sasniegto tik un tā esmu gandarīts."

Savukārt, runājot par nākamās sezonas līgumu, latvietis atgādināja, ka sarunas nesāksies ātrāk par 1.jūliju, kad aģents drīkst uzsākt sarunas ar klubu, un uzskata, ka jaunu līgumu noslēgs jau vasaras laikā. "Domāju, ka tagad sarunas būs daudz vieglākas, nekā tas bija pagājušogad, un pastāv diezgan liela iespēja, ka līgumu izdosies noslēgt jau vasaras laikā - tajā pašā jūlijā vai augustā. Protams, garantiju nav, taču ceru, ka viss atrisināsies ātri un sekmīgi. Esmu šeit apmierināts un nevēlos mainīt klubu. Protams, var gadīties visādi, jo kluba situācija ar spēlētāju līgumiem šosezon būs saspringta, taču es labprāt paliktu šeit."
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV