Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Stimačs atzīts par SEB BBL sezonas vērtīgāko spēlētāju

LETA, 24.04.2008. 16:15 | komentāri (2)

Par SEB Baltijas Basketbola līgas (BBL) elites divīzijas šīs sezonas vērtīgāko spēlētāju atzīts Vladimirs Stimačs no "Valmiera" komandas.
Stimačs atzīts par SEB BBL sezonas vērtīgāko spēlētāju
Stimačs sezonas laikā vidēji spēlē guva 17,1 punktu un izcīnīja 10,9 atlēkušās bumbas, kas viņam šajos abos rādītājos deva attiecīgi otro un pirmo vietu līgā. Spēlētājs vidēji spēlē izcīnīja 24,3 efektivitātes ranga punktus, kas bija pārliecinoši labākais rezultāts līgā, jo otrajā vietā esošais Antonio Grants no "Šiauliai" komandas vidēji spēlēs savāca tikai 17,5 efektivitātes punktus.

Sezonas laikā serbs 20 spēlēs 12 reizes sasniedza "double double", divas reizes Stimačs izcīnīja 19 atlēkušās bumbas spēlē, bet mačā ar "Neptunas" savāca 42 efektivitātes punktus. Arī šie visi bija sezonas labākie rādītāji līgā.

Pagājušajā sezonā vērtīgākā spēlētāja titulu saņēma Treviss Rīds no Igaunijas kluba "Kalev/Cramo", 2005./2006.gada sezonā to paveica Darjus Lavrinovičs no Kauņas "Žalgira", bet vēl sezonu pirms tam cits Kauņas kluba spēlētājs Tanoka Bērds.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV