Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

ASK Rīga dāvina spēli bērniem

easyegt.lv, 30.04.2008. 16:45

Basketbola klubs Rīgas ASK 5.maijā uz otro pusfināla spēli pret „Ventspils” basketbolistiem uzaicinājuši arī Aizkraukles rajona bērnunama „Dzeguzīte” bērnus. Vairumam šīs spēles īpašo viesu šī būs pirmā basketbola spēle ko izdosies vērot klātienē.
ASK Rīga dāvina spēli bērniem
„Dzeguzītes” audzēkņi ne tikai apmeklēs basketbola spēli, bet pateicoties Arēnas Rīga atbalstam varēs doties arī nelielā ekskursijā pa Latvijas modernāko un lielāko sporta būvi apskatot vietas, kur pieeja ir tikai sportistiem un Arēnas darbiniekiem. Lai arī emocijas un lieliski iespaidi noteikti tiks gūti spēles laikā – neaizmirstams jaunajiem basketbola līdzjutējiem būs arī vakars pēc spēles, kad restorāns „Sarkans” bērnus un ASK komandu uzaicinājis uz kopīgām vakariņām. Šī būs lieliska iespēja gan iepazīties, gan iegūt autogrāfus no sportistiem, kuru spēli tikai pirms stundas klātienē un ar TV starpniecību noskatījās tūkstošiem basketbola līdzjutēju visā Latvijā.

Rīgas ASK jau vairākkārt nodrošinājuši bērnunamu bērniem iespējas redzēt savas mājas spēles, kopā ar jauniegūtajiem līdzjutējiem basketbolisti piedalījušies arī dažādos labdarības pasākumos, kopīgi svinējuši Ziemassvētkus un dāvinājuši basketbola bumbas un grozus, lai iespējams kādreiz mērotos spēkiem arī basketbola spēlē. Dāvināt bērniem iespēju redzēt šīs sezonas aizraujošākās basketbola spēles sadarbībā ar Labdarības fondu „Spārni” ASK cer turpināt arī citās šīs un nākamās sezonas spēles, lai pēc iespējas vairāk jauno līdzjutēju gūtu iedvesmu trenēties paši, un savām acīm klātienē redzētu, ko iespējams sasniegt veltot brīvo laiku treniņiem.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV