Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Latvijas skeitbordistiem Parīzē sudrabs

easyegt.lv, 13.05.2008. 09:48

Ļoti veiksmīgi pasaules kausa izcīņā skeitbordā Parīzē startēja Latvijas braucēji. Speciālajā slalomā „Pro” grupā Jānis Kuzmins izcīnīja 2.vietu, paralēlajā slalomā bija trešais un hibrīda jeb milzu slalomā ierindojās 4.vietā.
Latvijas skeitbordistiem Parīzē sudrabs

Jūrmalnieks Mārtiņš Liepiņš augstlēkšanā izcīnīja otro vietu pārlecot 120 cm augstumam. Mārtiņš hibrīda slaloma ieņēma 6.vietu. Amatieru grupā Gustavs Gailītis paralēlajā un speciālajā slalomā izcīnīja otrās vietas, milzu hibrīda slalomā bija piektais. Mārtiņš Liepiņš hibrīda slaloma ieņēma 6.vietu. Ainārs Jermačenko speciālajā slalomā ieņēma 8.vietu, paralēlajā 12, bet hibrīda slalomā pēc kvalifikācijas bija 11.vietā. Tad krita un no sacensībām izstājās.

Profesionāļu grupā visos slalomos nepārspēts palika vācietis Dominiks Kovalskis. Augstlēkšanā pārvarot 135 cm latiņu par uzvarētāju kļuva francūzis Vincents Langlenders. Šogad dalībnieki sacensībās piedalījās no ASV, Kanādas, Brazīlijas, Anglijas, Francijas, Itālijas, Šveices, Vācijas, Čehijas, Zviedrijas un citām valstīm.

Nākamais pasaules kausa posms un Eiropas čempionāts slaloma disciplīnās notiks Vācijā Hannoverē 20.- 22.jūnijam.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV