Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Sestdien tiks uzstādīti Strītbola grozi pie i/c “Olympia”

easyegt.lv, 22.05.2008. 11:23

Sestdien, 24.maijā pie iepirkšanās centra Olympia, tā pat kā pagājušajā “GE Money Streetball” sezonā tiks uzstādīti basketbola grozi, kas būs pieejami jebkuram interesentam.
Sestdien tiks uzstādīti Strītbola grozi pie i/c “Olympia”
Atis Ozols, Streetball organizators:  „Ir pēdējais laiks uzsākt kārtīgus treniņus, jo pirmais strītbola čempionāta posms notiks jau 31. maijā Jelgavā. Tāpēc aicinām visus strītbola dalībniekus gan te, pie i/c „Olympia”, gan citur jau iesildīties. Pieteikt savu komandu uz „GE Money Streetball” čempionāta posmiem varat katru nedēļu no pirmdienas līdz ceturtdienai visu diennakti  mūsu mājas lapā www.streetball.lv vai arī Nike Citysport veikalā Blaumaņa ielā 17 no pulksten 15:00 līdz 19:00.”

Daiga Miezīte, i/c „Olympia” mārketinga vadītāja: „Tieši pie i/c „Olympia” kā jau katru gadu notiks šīs sezonas “GE Money Streetball” noslēguma posms. Šogad tas būs 23.augustā, tāpēc visi interesenti jau tagad ir laipni aicināti gatavoties ielu basketbola sezonai pie i/c “Olympia”.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV