Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

"ZZ Čempionātā" uzvar Smiltenes ģimnāzijas un Druvas vidusskolas skolēni

LETA, 26.05.2008. 18:00 | komentāri (26)

"ZZ Čempionāta" finālā 40 klašu cīņā uzvarējusi Smiltenes ģimnāzijas 11.b klase un Druvas vidusskolas 8.d klase, izcīnot braucienu uz Itāliju un Disnejlendu Parīzē visai klasei.
"ZZ Čempionātā" uzvar Smiltenes ģimnāzijas un Druvas vidusskolas skolēni

Galerijas:

Savukārt 10.-11.klašu grupā 2.vietu un braucienu uz Igauniju saņēma Rīgas 49.viduskolas 11.a klase, bet 3.vietu un pārgājienu pa Spoku taku Kurzemē izcīnīja Jēkabpils Valsts ģimnāzijas 11.e klases skolēni.

6.-8.klašu grupā 2.vietu un braucienu uz Lietuvu saņēma Viļķenes pamatskolas 7.klase, bet 3.vietu un līdz ar to iespēju izstaigāt Spoku taku ieguva Jelgavas Valsts ģimnāzijas 8.e klase.

Dažādas pārsteiguma balvas saņēma arī pārējie fināla dalībnieki. Radošā žūrija par labākajiem un radošākajiem sporta veida reklāmas priekšnesumiem atzina Talsu valsts ģimnāzijas 7.b klases aicinājumu apmeklēt ralliju Talsos un Smiltenes ģimnāzijas 11.b klases skolēnu demonstrēto sumo cīņu.

Balvas no "Tele2" un "Reebok" par labāko ideju par sportisko "tusiņu" savā skolā saņēma Baltinavas vidusskolas 10.klase, Bebrenes vidusskolas 6.klase, Liepājas 1.ģimnāzijas 8.b klase, Aglonas vidusskolas 8.b klase un Cēsu Valsts ģimnāzijas 10.d klase. Šīs klases saņēma balvā čeku 500 līdz 2000 latu vērtībā savas radošās idejas īstenošanai.

Savukārt balvu par labāko klases noformējumu saņēma Baumaņa Kārļa Viļķenes pamatskolas 7.klase un Liepājas 1.ģimnāzijas 11.c klase. Šīm klasēm būs iespēja jautri pavadīt laiku Līvu akvaparkā Jūrmalā.

Arī visiem "ZZ Čempionāta" līdzjutējiem bija iespēja noteikt savu simpātiju, balsojot internetā par labāko "ZZ Čempionāta" fotokomiksu. 6.-8.klašu grupā ar 10 218 balsīm labākā fotokomiksa statusu ieguva Aizkraukles novada ģimnāzijas 8.a klase, bet ar 14 315 balsīm 10.-11.klašu grupā uzvarēja Tukuma 2.vidusskolas 10.b klases fotokomikss.

Par spēcīgāko puisi, kurš visilgāk spēja noturēt paceltu uz rokām savu klasesbiedreni, uzstādot rekordu - 21 minūte un 37 sekundes -, tika atzīts Ēvalds Kalvis no Liepājas, saņemot balvā mobilo telefonu.

Pasākumu, kas norisinājās aprīlī un maijā visā Latvijā, organizēja jauniešu organizācija "Avantis" sadarbībā ar priekšapmaksas sarunu karti "Zelta Zivtiņa". Festivāla "ZZ Čempionāts" mērķis ir popularizēt sportu kā azartisku, interesantu un veselīgu laika pavadīšanas veidu jebkuram skolēnam. Netradicionālie sporta veidi, prāta spēles, komandu cīņas un radošas sacensības ļāva noskaidrot draudzīgāko un vispusīgāk attīstīto klasi Latvijā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV