Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Gulbis: Vienmēr esmu ticējis, ka teniss ir mans liktenis

LETA, 28.05.2008. 09:45

Latviešu tenisists Ernests Gulbis pirms gaidāmās spēles ar amerikāni Džeimsu Bleiku Francijas atklātā tenisa čempionāta otrajā kārtā intervijā turnīra oficiālajam portālam atzinis, ka tic saviem spēkiem tenisā.
Gulbis: Vienmēr esmu ticējis, ka teniss ir mans liktenis
"Nezinu, kāpēc, bet vienmēr esmu ticējis, ka tenisā man lemts izdarīt kaut ko nozīmīgu," atzina Gulbis.

"Es trenējos arvien nopietnāk, īpaši psiholoģiskā ziņā, un zinu, ka tas atmaksāsies." Pēc veiksmīgi pārvarētās pirmās kārtas latvietis ir pārliecināts, ka var uzvarēt Bleiku. Tomēr Gulbis nebaidās arī no iespējas izstāties no turnīra.

Pirms svarīgā mača Gulbis lasa kādu japāņu romānu, kuru viņam ieteica tēvs, kā arī pastaigājas pa Parīzes ielām.

"Mani panākumi padarījuši tenisu Latvijā populārāku, un es par to priecājos. Tomēr joprojām nejūtos, ka esmu sasniedzis kaut ko, ar ko lepoties. Ir tūkstotis citu spēlētāju kā es, bet nevēlos būt starp 50.un 100.vietu rangā nākamos septiņus gadus."

"Man patīk būt laukumā, bet ārpus tā man nepieciešama atelpa no tenisa. Nevaru apgalvot, ka man ļoti patīk šāda veida dzīve, tomēr uzvara spēlē rada lieliskas izjūtas. Kas vēl manā vecumā tā liek justies?"

"Uzvara pār Tomiju Rovredo [pagājušā gada "Grand Slam" turnīra - ASV atklātā tenisa čempionāta 1/16 finālā] ir manas patīkamākās atmiņas," atceras latvietis.

Francijas atklātā tenisa čempionāta pirmajā kārtā Gulbis ar 6-4, 6-0, 6-4 pārspēja vācieti Simonu Groilu. Par iekļūšanu otrajā kārtā Gulbis saņems 35 ATP reitinga punktus, kas būs svarīgi, lai turpinātu cīņu par kvalificēšanos Pekinas olimpiskajām spēlēm.

Jaunākajā ATP rangā Gulbis ieņem 80.vietu, bet nākamais pretinieks Bleiks - astoto pozīciju.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV