Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

“GE Money Streetball” jau šo sestdien Jūrmalā, ar “Barons/LMT” dalību

easyegt.lv, 02.06.2008. 16:46

Pēc pagājušās nedēļas viesošanās Jelgavā “GE Money Streetball” jau šonedēļ būs izbaudāms saulainajā Dzintaru pludmalē. Trīs pre trīs basketbola spēlēšana Jūrmalā jau tradicionāli noritēs pludmales smiltīs. Iespējams, ka tieši neprognozējamā un jautrā basketbola spēlēšana pludmalē daudziem ielu basketbola spēlētājiem ir tieši iemīļotākais “GE Money Streetball” posms.
“GE Money Streetball” jau šo sestdien Jūrmalā, ar “Barons/LMT” dalību
Interesanti, ka pirmo reizi Latvijā “GE Money Streetball” ietvaros tiks noskaidrots augstākā metiena īpašnieks. Tas ir unikāls, līdz šim nerealizēts notikums Latvijas basketbola dzīvē, kuram reģistrēties varēs jebkurš “GE Money Streetball” apmeklētājs un interesents. Ja tradicionāli basketbola grozi pēc FIBA noteikumiem ir izvietoti 3.05 metru augstumā, tad pateicoties speciālajai tehnikai groza augstumu būs iespējams regulēt līdz pat cilvēka spēkam nesasniedzamam augstumam.

“GE Money Streetball” turnīra organizatori apmeklētājiem sniedz ne tikai iespēju būt par lieciniekiem bezkompromisu basketbola cīņām, bet arī baudīt dažādas kultūras un izklaides aktivitātes. Katrā ielu basketbola posmā piedalās atraktīvas karsējmeitenes, aktīvs pasākuma vadītājs, DJ, tiek organizēti moderni deju paraugdemonstrējumi, šovi, konkursi ar basketbola elementiem, izklaides bērniem un negaidīti, īpaši pārsteigumi. Būtiski, ka “GE Money Streetball” katrs posms tiek filmēts un atspoguļots LTV7 ēterā nākamās nedēļas pirmdienās pulksten 17:30 ar atkārtojumu otrdienās 12:30. Pirmais “GE Money Streetball” raidījums tiks demonstrēts pirmdien, 9. jūnijā.

Interesanti, ka Jūrmalā aktīvu dalību “GE Money Streetball” pasākumā ņems patreizējie Latvijas čempioni un šī gada FIBA kausa ieguvēji basketbolā – basketbola klubs “Barons/LMT”. Sadarbība ar ar Latvijas profesionālajiem basketbola klubiem “GE Money Streetball” ietvaros jau ir tradicionāla un arī šogad tā turpināsies dažādās pilsētās. Būtiski, ka tieši “Barons/LMT” visiem “GE Money Streetball” dalībniekiem apmaiņā pret licencēm ielu basketbola sezonas noslēgumā dāvinās “Ekstra kartes”, kas dos iespēju apmeklēt “Barons/LMT” mājas spēles.

Pieteikties uz GE Money Streetball posmu Jūrmalā iespējams TIKAI no pirmdienas līdz trešdienai Nike Citysport veikalā Blaumaņa ielā 17 no plkst. 15.00 līdz 19.00 vai arī reģistrējoties “GE Money Streetball” http://www.streetball.lv mājas lapā internetā līdz ceturtdienas pulksten 12:00.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV