Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Ar Sprite Urban Workshop atklāta sezona Grīziņkalna skeitparkā

easyegt.lv, 04.06.2008. 12:34

Sestdien, 31.maijā, atklājot ekstrēmā sporta sezonu Grīziņkalna skeitparkā, norisinājās Extrēmā diena - pēdējais no Sprite Urban Workshop pasākumiem šajā gadā. Pasākumā, atklājot jau piekto ekstrēmā sporta sezonu Grīziņkalnā, piedalījās labākie ekstrēmie sportisti no Latvijas un Igaunijas, kuri ne tikai rādīja triku paraugdemonstrējumus, bet arī piedalījās sacensībās par labāko triku BMX, inline jeb skrituļslidošanā un skeitbordā.
Ar Sprite Urban Workshop atklāta sezona Grīziņkalna skeitparkā
Sprite Urban Workshop norises laikā profesionālie sportisti mācīja trikus visiem interesentiem. BMX paraugdemonstrējumus sniedza tādi pazīstami ekstrēmie sportisti kā Eduards Zunda un Ruslans Kuriļins, savukārt Inline paraugdemonstrējumus - Nils Jansons. Pasākuma īpašie viesi bija Igaunijas ekstrēmā sporta pārstāvji – Viktor Ingatenko, viens no labākajiem BMX braucējiem, un Mats Kaarel Ruus, labākais Inline sportists, kurš piedalījies arī dažādās sacensībās Vācijā.

Labākos trikus katrā kategorijā noteica žūrija un to izpildītāji saņēma dāvanu kartes no Hawaii Express. Sprite Best trick skeitbordā izpildīja un līdz ar to savā īpašumā vērtīgo dāvanu karti ieguva Kārlis Bogustovs, agresīvajā skrituļslidošanā lielisku triku spēja izpildīt Almants Ņedzveckis, savukārt labāko triku BMX kategorijā izpildīja Andris Dembrovskis.

Šajā sestdienā notikušais Sprite Urban Workshop ir pēdējais, noslēdzošais pasākums. Kopumā Grīziņkalna skeitparkā norisinājās 3 Sprite Urban Workshop pasākumi ekstrēmā sporta cienītājiem. Pirmais pasākums notika 22.martā un pat neskatoties uz vēso laiku bija plaši apmeklēts. Otrais pasākums 26.aprīlī pulcēja jau vairāk nekā 500 ekstrēmā sporta cienītāju un līdzjutēju. Savukārt pēdējo, 30.maijā notikušo Sprite Urban Workshop pasākumu apmeklēja vairāk nekā 700 cilvēku, kas bija rekords salīdzinājumā ar diviem iepriekšējiem pasākumiem un apliecina ekstrēmo sporta veidu popularitāti Latvijā.

Pasākumus organizē The Coca-Cola Company sadarbībā ar jauniešu organizāciju Avantis.

Paralēli Sprite Urban Workshop pasākumiem www.sprite.lv mājas lapā norisinās Sprite video konkurss. Konkursa uzdevums ir vienkāršs un interesants – izveidot atraktīvus video klipus un augšupielādēt www.sprite.lv mājas lapā, kur tie sacentīsies par galvenajām balvām – 3 BMX velosipēdiem un mierinājuma balvām - 3 Chopper veida velosipēdiem. Žūrija izvēlēsies galveno uzvarētāju, kurš saņems vērtīgu balvu – UNIBIKE. Sprite video konkurss noslēgsies jūnija sākumā, kad tiks paziņoti šo vērtīgo balvu ieguvēji.

Sprite Urban Workshop ir īpaša darbnīca aktīviem jauniešiem, kur pieejama plaša informācija par dažādiem ekstrēmā sporta veidiem, kā BMX, skeitbords, skrituļslidošana, Foot-bag un citiem. Sprite Urban Workshop vēlas veicināt brīvu attieksmi, pašizpausmi un radošumu un mudināt jauniešus uz aktīvu un sportisku dzīvesveidu, pavadot vairāk brīvā laika svaigā gaisā kopā ar draugiem.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV