Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Noskaidrots šī gada „éS Game of Skate” uzvarētājs.

easyegt.lv, 17.06.2008. 11:52 | komentāri (1)

Šī gada 14.jūnijā Rīgā pie Saules akmens norisinājās ikgadējais éS skeitborda kompānijas un Boards.lv rīkotais pasākums „éS Game of Skate”. Dalībai šajā pasaulē populārākajā skeitborda spēlē un cīņai par galveno balvu – biļeti uz éS Game of Skate Eiropas finālu pieteicās 80 skeitbordisti.
Noskaidrots šī gada „éS Game of Skate” uzvarētājs.
Jau trešo gadu pēc kārtus par uzvarētāju kļuva Miks Grantiņš, kurš arī 28.jūnijā dosies uz Prāgu lai pārstāvētu tur Latviju sacensību finālā.

Par Game of Skate.

Spēles noteikumi ir pavisam vienkārši. Uz spēles laukuma vienlaicīgi sacenšas divi braucēji. Pirmais braucējs nosauc triku, kuru tas izpildīs, uztaisa to un nākamajam braucējam jau ir jāuztaisa tieši šis pats triks. Ja viņš šo triku neuztaisa viņš saņem pirmo kartiņu ar burtu „S”. éS Game of Skate laikā tas braucējs, kurš pirmais savāc 5 kartiņas ar burtiem S.K.A.T.E, izstājas no spēles. Ja braucējs nosauc triku un neizpilda to, tad tiesības saukt triku un to izpildīt pāriet oponentam. Tādā veidā tiek noskaidrots labākais no abiem, līdz piecām kļūdām.

Visi braucēji tiek dalīti apakšgrupās pa 16 cilvēkiem (kopā max 8 apakšgrupas), un finālā tiekas viens spēcīgākais no katras apakšgrupas ar pārējo apakšgrupu spēcīgākajiem (max 8 cilvēki).

Pasākumu atbalstīja éS skeitborda apavi, Boards.lv veikali un Hansabankas jauniešu projekts - OPEN.

éS Game of Skate Eiropas fināls norisināsies šī gada 28.jūnijā Prāgā.
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV