Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Šlēgelmilhs: Cerams, tā nebūs vienīgā uzvara

LETA, 17.06.2008. 15:35

Latvijas autosportists Haralds Šlēgelmilhs, kurš aizvadītās nedēļas nogalē izcīnīja savu pirmo uzvaru "Formula Master" čempionāta trešā posma otrajā braucienā, izteicis cerību, ka tā nebija viņa vienīgā uzvara šosezon.
Šlēgelmilhs: Cerams, tā nebūs vienīgā uzvara
Brno trasē otro braucienu Šlēgelmilhs sāka no pirmās pozīcijas, jo pirmajā braucienā ieņēma astoto vietu un piloti startē apgrieztā secībā. Finišā latvietis par 0,832 sekundēm pārspēja Meksikas sportistu Pavlo Sančesu Lopesu.

"Tā bija lieliska diena gan man, gan komandai," čempionāta oficiālajā mājaslapā citēts "Trident Racing" komandas pilots. "Pat startējot no pirmās pozīcijas, nebija viegli. Startēju ar vairākām izmaiņām mašīnas regulējumā, un sacīkstes pirmajā daļā viss izdevās labi."

"Kad līdz finišam bija atlikuši desmit apļi, sākās problēmas ar riepām. Sančess Lopess man strauji pietuvojās un gaidīja kādu kļūdu, lai mēģinātu apdzīt, tomēr es biju ļoti koncentrējies un noturēju līderpozīcijas," teica Šlēgelmilhs. "Ceru, ka tā bija tikai pirmā uzvara un drīzumā pārņemšu arī kopvērtējuma līderpozīciju."

"Trident Racing" komandas direktors Alesandro Alunni Bravi pēc sacensībām vēlreiz uzsvēra, ka uzticas latviešu autobraucējam. "Esmu priecīgs par Haraldu. Kopš pagājušās ziemas komanda viņam uzticas, un Haralds ir pierādījis savu vērtību, kļūstot arvien ātrāks."

"Haralds ir talants, bet tāpat viņam ir arī nopietns skatījums uz lietām. Ceru, ka šī uzvara veicinās līdzjutēju atbalstu arī viņa dzimtenē, tāpat kā tas ir "Formula Master" čempionātā."

Pēc izcīnītās uzvaras Šlēgelmilhs čempionāta kopvērtējumā ar 20 punktiem pakāpies uz dalītu trešo vietu ar dāni Kasperu Andersēnu. Līderim nīderlandietim Krisam van den Driftam ir 34 punkti, bet otrajā vietā esošajam vācietim Mihaelam Ammermilleram ir 30 punkti. Nākamais posms Eštorilas trasē Portugālē norisināsies 12.jūlijā un 13.jūlijā.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV