Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Vimbldonas tenisa turnīrā Gulbis tiekas ar Nadalu

LETA, 26.06.2008. 08:55 | komentāri (1)

Šodien Latvijas tenisists Ernests Gulbis otrās kārtas spēlē Vimbldonas tenisa turnīrā tiksies ar pasaules otro raketi spāni Rafaelu Nadalu. Mačs uz pirmā korta sāksies plkst.15.00 pēc Latvijas laika. Mačs tiks pārraidīts tiešraidē Latvijas Televīzijas 7.kanālā (LTV7).
Vimbldonas tenisa turnīrā Gulbis tiekas ar Nadalu
Latvijas skatītājiem LTV7 būs iespēja ne tikai skatīt Gulbja spēli, bet arī nākamajā nedēļā vērot vienu no vīriešu turnīra pusfināliem un finālu. Ja Gulbim izdosies sagādāt sensāciju un uzvarēt Rafaelu Nadalu, LTV 7 pārraidīs arī viņa turnīra nākamās spēles.

Trešajā kārtā Gulbja un Nadala cīņas uzvarētājs tiksies ar Nikolasa Kīfera (Vācija) un Martina Vasaljo Argveljo (Argentīna) mača uzvarētāju. No šiem tenisistiem neviens šogad Vimbldonas turnīrā nav izsēto vidū.

Tāpat LTV7 pēc turnīra rudenī parādīs arī tradicionālo britu veidoto dokumentālo filmu par šā gada Vimbldonas turnīru un tā aizkulisēm.

Vimbldonas tenisa turnīrs ir pats senākais un prestižākais no "Grand Slam" sērijas turnīriem, tas jau kopš 1877.gada notiek zāliena laukumos. Daudzi tenisa eksperti visā pasaulē ir vienisprātis, ka šī varētu būt viena no otrās kārtas saistošākajām spēlēm, jo zāliena laukumos Gulbja izredzes pret Nadalu ir daudz lielākas nekā māla segumā, kur Nadals ir gandrīz nepārspējams.

Jau ziņots, ka Vimbldonas turnīra pirmās kārtas mačā otrdien Gulbis ar rezultātu 7-5, 7-5, 6-7 (3:7), 7-6 (8:6) smagā cīņā pieveica amerikāni Džonu Aisneru, bet pasaules otrā rakete Nadals ar 6-4, 6-4, 7-6 (7:0) pieveica vācieti Andreasu Beku, un otrajā kārtā abi tiksies savā starpā.

Gulbis ar Nadalu savā starpā līdz šim nekad nav tikušies un spānis būs pasaules rangā augstāk esošais spēlētājs, ar kuru Gulbis savas karjeras laikā būs spēlējis. Jau ziņots, ka Francijas atklātā tenisa čempionāta ceturtdaļfinālā latvietis šogad tikās ar pasaules rangā trešajā vietā esošo serbu Novāku Džokoviču, piedzīvojot zaudējumu ar rezultātu 5-7, 6-7 (3:7), 5-7.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV