Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Pasaules Junioru veikborda čempions apmācīs Latvijas jauniešus

easyget.lv, 09.07.2008. 18:15

Nākamajā nedēļā – no 14. līdz 20.jūlijam, Protest Clinic tūres ietvaros, Latvijā viesosies 2005.gada Pasaules junioru čempions veikbordā – Kventins Delefortri (Quentin Delefortrie).
Pasaules Junioru veikborda čempions apmācīs Latvijas jauniešus

20 gadu jaunais Protest Boardwear komandas braucējs, attiecīgā sporta veida aprindās pazīstams arī kā Kiks (Kick), Jūrmalā, klubā DeLaWake apmācīs šī paša kluba jaunos veikbordistus, kuru starpā ir arī divi Protest DeLaWake komandas braucēji – jaunā, talantīgā Maija Kučinska un Latvijas veikborda čempions Jānis Siders.

Ekskluzīva iespēja piedalīties apmācībā tiek piedāvāta vēl trim gribētājiem –jānosūta vēstule uz e-pasta adresi jekaterina@sportland.lv, kurā jāpastāsta, kāpēc tieši Tev ir jābūt tam, kuru apmācīs Kventins. Trīs pārliecinošāko atbilžu autoriem Protest uzsauks apmācību.

„Mums ir milzīgs prieks, ka šāds augstas klases braucējs ir piekritis atbraukt ciemos, lai apmācītu mūsu jaunos veikbordistus,” – sajūsmu par gaidāmo notikumu izsaka Protest mārketinga vadītāja Jekaterina Zilpauša: „Esam arī pārliecināti, ka trim laimīgajiem uzvarētājiem, kuri piedalīsies apmācībā, sniegsim neaizmirstamu piedzīvojumu!”

Kventins Delefortri ar veikbordu nodarbojas kopš vienpadsmit gadu vecuma, 2005.gadā kļuva par Pasaules Junioru čempionu un tiek uzskatīts par Eiropas otro labāko veikbordistu.

„Man ļoti patīk strādāt ar jaunajiem braucējiem un nodot savas prasmes un iemaņas tālāk – tas arī ir iemesls kāpēc labprāt piekritu atbraukt uz Latviju” – stāsta Kiks.

Sestdien, 19.jūlijā būs arī iespējams redzēt Delefortri paraugdemonstrējumus Latvijas veikborda čempionāta 2. posmā turpat Jūrmalā – klubā DeLaWake, kur Delefortri sēdīsies arī sacensību žūrijas krēslā.

Protest komanda izsaka pateicību Albert Hotel, kas draudzīgi ir piekrituši slaveno braucēju izmitināt savas viesnīcas mājīgajā numuriņā.

Kā saka pats Kventins: „Have fun as much as you can!”

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV