Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Šlēgelmilhs: „Nākamās – man izdevīgas trases!”

easyget.lv, 14.07.2008. 14:24 | komentāri (1)

Latvijas autosportists Haralds Šlēgelmilhs aizvadījis veiksmīgu „Formula Master International” čempionāta ceturto posmu Eštorilas trasē Portugālē, braucienos gūstot vienu ceturto un vienu piekto vietu. Kopvērtējumā Latvijas sportists gan ar viena punkta deficītu izslīdējis no vadošā trijnieka, portālu easyget.lv informēja LAF Preses dienesta vadītājs Viesturs Saukāns.
Šlēgelmilhs: „Nākamās – man izdevīgas trases!”

Optimismu vieš fakts, ka Haralds, atšķirībā no pirmajiem sezonas posmiem, savā karjerā iepazinis atlikušo sacīkšu trases.

„Eštorilas sacīksti vērtēju pozitīvi, lai arī zinu nianses, kāpēc rezultāti varēja būt vēl labāki,” saka Haralds Šlēgelmilhs. „Pirmajā braucienā zaudēju laiku neprecīza ātrumkārbas regulējuma dēļ, bet otrajā sacīkstē riskējām ar riepu izvēli – ar izmantotajām varēju uzrādīt labākus apļu laikus, taču vājāka bija to noturība sacīkstes garumā. Taču kopumā izdevās laba nedēļas nogale!”

Aizvadīta puse no sezonas astoņiem posmiem, taču Haralds atzīmē, ka daudz labāk zina atlikušo posmu norises vietas: „Iepriekšējās sacīkstes notika man nezināmās trasēs – nebiju nekad braucis ne Valensijā, ne Po, ne Eštorilā, bet Brno startēju pirms vairākiem gadiem ar maz informācijas atstājušo F-BMW automašīnu. Toties man ir daudz informācijas par atlikušajām trasēm Brendsheču (Lielbritānija), Ošerslēbeni (Vācija), Imolu un Moncu (abas – Itālija). Tas sola daudz ātrāku un pareizāku mašīnas regulējumu atrašanu, kam vajadzētu pozitīvi atsaukties uz rezultātu.”

Pēc Portugāles posma Haralds Šlēgelmilhs uzkavēsies Dienvideiropā: „Pirmdien un otrdien nedaudz atpūtīšos, nodarbojoties ar savu hobiju – kaitošanu. Nākamais posms jau pēc nepilnām divām nedēļām Lielbritānijā, tāpēc drīz atkal atgriezīšos „Trident Racing” komandas ierindā!

Haralds Šlēgelmilhs „Formula Master” čempionāta kopvērtējumā izcīnījis 25 punktus un atrodas ceturtajā vietā. Līderis ar 42 punktiem ir holandietis Kriss van der Drifts. Seko Mihaels Amermillers ar 36 punktiem un Fabio Laimers ar 26 punktiem. No trim „Trident Racing” braucējiem Šlēgelmilhs guvis visvairāk punktu, tiesa, Kasperam Andersenam ir tikai par punktu mazāk, bet Alehandro Nunesam astoņi kopvērtējuma punkti. „Trident Racing” komandu čempionātā ir pārliecinošā otrajā vietā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV