Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

VEF papildina „bronzas puika" Mizis

easyget.lv, 16.07.2008. 10:33

Latvijas basketbola klubs "VEF Rīga" trešdien noslēdza līgumu ar vienu no perspektīvākajiem 2007.gada Latvijas junioru izlases spēlētājiem Lauri Mizi, portālu easyget.lv informēja "VEF Rīga" preses sekretāre Laila Spaliņa.
"Lauris ir viens no pēdējo paaudžu talantīgākajiem basketbolistiem. To viņš pierādīja arī pērn U-18 Eiropas čempionātā, būdams viens no komandas līderiem," izteicās "VEF Rīga" galvenais treneris Valdis Valters. "Mizim nepieciešams sevi attīstīt gan tehniski, gan fiziski. Ja viņš nopietni strādās, varētu būt viens no Latvijas izlases spēlētājiem. Mēs darīsim visu, lai šo talantu attīstītu. Esmu priecīgs par šāda spēlētāja iekļaušanos VEF komandā."

Savas karjeras laikā 19 gadus vecais Mizis ir spēlējis "LU/Rīdzene", BJSS "Rīdzene" A, "Rīdzene/Barons 91", BJSS "Rīdzene/Barons"-1 A un Rīgas Centra humanitārās vidusskolas komandās, kā arī U-16 (2005.gadā) un U-18 izlasēs (2007.).

Pagājušajā gadā Spānijā Latvijas U-18 izlases sastāvā Mizis izcīnīja trešo vietu, vairākās spēlēs kļūstot par galveno valstsvienības punktu guvēju.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV