Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Sākta biļešu tirdzniecība uz sieviešu basketbola valstsvienības pārbaudes spēlēm

easyget.lv, 17.07.2008. 12:05

No šodienas „Biļešu paradīzes” kasēs visā Latvijā un internetā www.bilesuparadize.lv tiek uzsākta biļešu tirdzniecība uz Latvijas Nacionālās sieviešu basketbola izlases pēdējām divām pārbaudes spēlēm Latvijā pirms došanās uz Pekinas Olimpiskajām spēlēm.
Sākta biļešu tirdzniecība uz sieviešu basketbola valstsvienības pārbaudes  spēlēm

21.jūlijā, plkst. 20:00 Rīgā, Olimpiskajā Sporta centrā tiks aizvadīta pārbaudes spēle pret Ukrainas sieviešu basketbola valstsvienību, savukārt 23.jūlijā - pret Somijas valstsvienību.

Pēdējo gadu laikā Latvijas Nacionālā sieviešu basketbola valstsvienība ar Ukrainas valstsvienību ir tikusies četras reizes, trijās no tām izcīnot uzvaru. Ukrainas sieviešu basketbola valstsvienība pēdējiem diviem Eiropas čempionāta finālturnīriem nav spējusi kvalificēties, taču 1995.gadā kļuva par Eiropas čempionēm.

Somijas valstsvienība pēdējo reizi Eiropas čempionāta finālturnīram kvalificējās tālajā 1987.gadā, septiņās spēlēs piedzīvojot septiņus zaudējumus un paliekot pēdējā – 12.vietā.

Mūsu meitenēm šīs pārbaudes spēles ir atspēriena punkts sniegumam Pekinā, tādēļ līdzjutēju atbalsts būs īpaši nozīmīgs!

Izlases sastāvu veido šobrīd spēcīgākās un līdzjutēju iemīļotās basketbolistes: Anete Jēkabsone-Žogota, Gunta Baško, Ieva Kubliņa, Ieva Tāre, Zane Tamane, Liene Jansone, Zane Eglīte, Dita Krūmberga, Aija Brumermane, Elīna Babkina, Anda Eibele un Aija Putniņa.

Aicinām just līdzi klātienē! Draudzīgs atbalsts noder vienmēr!

PĀRBAUDES SPĒLES:

21.jūlijs: LATVIJA– UKRAINA – 20:00 (ieeja no 19.30)
23.jūlijs: LATVIJA– SOMIJA – 20:00 (ieeja no 19.30)

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV