Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Skeitbordistam Jānim Kuzminam kārtējais starptautiskais tituls

easyget.lv, 17.07.2008. 13:10

Ar iedvesmojošiem Latvijas sportistu panākumiem noslēgušās Pasaules kausa izcīņas sacensības skeitbordā slaloma disciplīnās.
Skeitbordistam Jānim Kuzminam kārtējais starptautiskais tituls

Galerijas:

Jānim Kuzminam izdevās atspēlēties par 2007.gadu, kad savās mājās neizdevās kāpt uz pjedestāla augstākā pakāpiena. Šogad uzvarot gan speciālajā, gan paralēlajā slalomā un milzu slalomā iegūstot 5.vietu kopvērtējumā Pasaules un Eiropas čempions Jānis Kuzmins izcīnīja pirmo vietu. Otrais vācietis Dominik Kowalski, trešais zviedrs Fabian Bjornsterna.

Dāmu grupā veiksmīgi startēja Lienīte Skaraine no Talsiem, kurai divas otrās un viena trešā vieta. Divos slalomos par uzvarētāju kļuva Ella Roggero no Anglijas, vienā francūziete Sandrine Ferreira.

Amatieru grupā visaugstākās vietas – otro speciālajā slalomā un trešo paralēlajā slalomā izcīnīja Gustavs Gailītis. Par uzvarētāju visos trīs slalomos kļuva zviedrs Viking Hadestrand. Savukārt viņa brālim Viktoram trīs uzvaras junioru grupā.

Junioru grupā Rīgas rajona pārstāvim Aivaram Kārkliņam divas otrās vietas un viena trešā, jūrmalniekam Jurim Grundulim otrā vieta paralēlajā slalomā.

Par pārsteigumu parūpējās siguldietis Artūrs Brālēns, kurš junioru grupā milzu slalomā ieguva 5.vietu.

Sacensības rīkoja Latvijas Skeitborda federācija. Tās atbalstīja Siguldas novada un Jūrmalas pilsētas domes, Latvijas Sporta pārvalde, laikraksts Sports un Easyget.lv
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV