Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

„Vasaras basketbola tūres“ ielu basketbola turnīrā Cēsīs iesaistās arī meitenes

easyget.lv, 21.07.2008. 16:45

Sestdien Cēsīs notika Hansabankas „Vasaras basketbola tūres“ trešais posms, kurā izmēģināt savas iemaņas basketbola metienu un meistarības konkursos varēja ikviens pilsētas iedzīvotājs un viesis. „Reebok ielu basketbola turnīrā“ pirmo reizi piedalījās arī meiteņu komanda – „Štepseļi un Tarapuņka“.
Turnīrā, kurā piedalās 1989.-1992.gadā dzimušie jaunieši un jaunietes, Cēsu posmā triumfēja „Brazzeri“ jeb Viesturs Krasovskis, Krišjānis Brehmanis, Armands Seņkāns un Mārtiņš Rozenbergs, kuri finālā pieveica puišus no komandas „Nav svarīgi“. Abas komandas pievienosies Jelgavas un Liepājas turnīru finālistiem cīņā par galveno balvu – komandas braucienu uz NBA spēli.

Soda metienu konkursā uzvarēja 13 gadus jaunais Jānis Berkolts, kurš ,neskatoties uz traumēto roku, iemeta 17 soda metienus pēc kārtas, savukārt 3-punktu metienu konkursā uzvarēja Artūrs Dušelis, kurš par 2 punktiem apsteidza Latvijas Sieviešu basketbola līgas spēlētāju Ievu Veinbergu.

„Slam Dunk“ konkursa finālā  aizraujoša cīņa izvērtās starp komandas „Nav svarīgi” basketbolistu Kārli Žukovski un komandas „Brazzeri” spēlētāju Viesturu Krasovski. Konkursa žūrija uzvaru piešķīra Viesturam.

Nākamie „Vasaras basketbola tūres“ pasākumi notiks 2.augustā Ventspilī (pie Lielā laukuma) un 9.augustā Valmierā.

Papildus informācija un pieteikšanās Ventspils ielu basketbola turnīram jau pieejama interneta portālā www.basits.lv
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV