Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Ella uzstāsies U20 Eiropas čempionāta basketbolā atklāšanā

easyget.lv, 31.07.2008. 10:06

Piektdien, 1.augustā, plkst. 20:30 “Arēnā Rīga” dziedātāja Ella kopā ar deju grupu “ES” piedalīsies U20 Eiropas čempionāta basketbolā vīriešiem atklāšanas ceremonijā. Paredzēts, ka dziedātāja izpildīs arī 2009.gada Eiropas čempionāta basketbolā sievietēm dziesmu “Shine Like A Superstar”.
Ella uzstāsies U20 Eiropas čempionāta basketbolā atklāšanā
Ella šogad jau vairākkārt iesaistījusies ar basketbolu saistītās aktivitātēs. Viņa kopīgi ar klubu “Coyote Fly” organizēja Latvijas sieviešu basketbola valstsvienības sveikšanu ar nokļūšanu uz Pekinas Olimpiskajām spēlēm, savukārt basketbolistes Gunta Baško, Dita Krūmberga un Aija Putniņa filmējās dziesmas “Shine Like A Superstar” videoklipā.

Pēc atklāšanas ceremonijas plkst.21:15 sāksies Latvijas U20 valstsvienības spēle pret Bulgārijas izlasi, kas 2006.gada Eiropas čempionātā ieguva 9.vietu, savukārt pērn – 8.vietu.

Skatītāji biļetes var iegādāties „Biļešu Servisa” kasēs visā Latvijā un internetā www.bilesuserviss.lv. Vienas dienas biļete uz spēlēm “Arēnā Rīga” maksās 5 latus, savukārt “Olimpiskajā Sporta centrā” - 3 latus.

Latvijas U20 vīriešu basketbola valstsvienība otro spēli aizvadīs 2.augustā “Olimpiskajā Sporta centrā” Latvijas spēlēs pret Spānijas valstsvienību, savukārt 3.augustā “Arēnā Rīga” Latvijas valstsvienība aizvadīs spēli pret Melnkalni.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV